U beslist wie wat kan zien

U beslist wie wat kan zien SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Als eigenaar van uw beveiligingsbedrijf hebt u toegang tot het zogenoemde Master account. Dat houdt in dat alleen u bepaalt wie een inlog krijgt, en wat deze persoon vervolgens kan zien, of wijzigen. Met andere woorden: u kent de gebruikers hun rechten toe.

Rechten toekennen per gebruiker
Bij elk account kunt u tot in detail de gebruikersrechten instellen zodat u als enige de controle hebt over wat de medewerker in het systeem mag inzien, toevoegen en/of wijzigen. SecuSoft registreert nauwkeurig alle handelingen die online in het systeem worden uitgevoerd zoals inlogtijd, en welke gegevens er toegevoegd of aangepast zijn.

U behoudt het overzicht en bewaakt hiermee online de veiligheid van zowel uw medewerkers als uw klanten.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.