Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien

Binnen Secusoft zijn de rechten van de medewerkers nauwkeurig in te stellen. Zo heb je als eigenaar or HR manager van het beveiligingsbedrijf controle over wat de beveiligers in de software mogen inzien, toevoegen en/of wijzigen. Secusoft registreert nauwkeurig alle handelingen die online in het systeem worden uitgevoerd zoals inlogtijd, en welke gegevens er toegevoegd of aangepast zijn.

Er zijn mogelijkheden waarbij de beveiliger bijvoorbeeld alleen zijn/haar rooster kan inzien en niet het rooster van anderen, terwijl een planner alles kan met het rooster. Een veel gebruikte instelling voor rapportages en alarmbonnen is dat de beveiliger gegevens mag toevoegen en uitsluitend zijn/haar eigen rapportages mag inzien en wijzigen. Daarbij kun je instellen of de medewerker direct de rapportage mag mailen naar de opdrachtgever of dat iemand van het management team dat na een controle kan doen.

Geen overbodige knoppen in het menu
De modules waarvoor een beveiliger geen rechten heeft verdwijnen automatisch uit het menu. Hierdoor blijft de software overzichtelijk voor iedereen. Een beveiliger zal hierdoor bijvoorbeeld alleen zijn rooster zien en een aantal rapportagemogelijkheden, terwijl iemand van de financiële afdeling alleen de facturatie, offertes, tarieven en opdrachtgevers ziet. Het menu is hierdoor dus helemaal flexibel naar wens aan te passen.

Ook kan er met één klik op de knop een medewerkersaccount worden uitgeschakeld zodat inloggen niet meer mogelijk is, zonder dat er historie of gegevens verloren gaan.


  • Per medewerker in te stellen wat hij/zijn mag zien, toevoegen en wijzigen
  • Geen overbodige knoppen in het menu
  • Zelf bepalen wie rapportages mag mailen naar de klant
  • Meer rechten voor bijvoorbeeld managers gemakkelijk in te stellen
  • Accounts snel in en uitschakelen
  • Uitgebreid logboek van wat een medewerker doet binnen de software
  • Het mogen invullen van beschikbaarheid en werkelijke tijden in het rooster per medewerker in te stellen

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

13 januari - Internationale Dag van het AMBER Alert - Secusoft, dé software voor beveiligers

13 januari - Internationale Dag van het AMBER Alert

13 januari 2020 - AMBER Alert - landelijk alarm voor vermiste kinderen. AMBER Alert is een landelijk waarschuwingsbericht om ontvoerde of vermiste kinderen terug te vinden, opgeric... lees verder »

Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: FSB Beveiliging in Den Helder

9 januari 2020 - De eerste ondernemer in 2020 die wij van Secusoft speciaal in het zonnetje zetten, is FSB Beveiliging en Verkeer in Den Helder. Wij spreken met een van de eigenar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.