Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien

Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien Secusoft, dé software voor beveiligers

Binnen Secusoft zijn de rechten van de medewerkers nauwkeurig in te stellen. Zo heb je als eigenaar of HR-manager van het beveiligingsbedrijf controle over wat de beveiligers in de software mogen inzien, toevoegen en/of wijzigen. Secusoft registreert nauwkeurig alle handelingen die online in het systeem worden uitgevoerd zoals inlogtijd, en welke gegevens er toegevoegd of aangepast zijn.

Er zijn mogelijkheden waarbij de beveiliger bijvoorbeeld alleen zijn/haar rooster kan inzien en niet het rooster van anderen, terwijl een planner alles kan met het rooster. Een veel gebruikte instelling voor rapportages en alarmbonnen is dat de beveiliger gegevens mag toevoegen en uitsluitend zijn/haar eigen rapportages mag inzien en wijzigen. Daarbij kun je instellen of de medewerker direct de rapportage mag mailen naar de opdrachtgever of dat iemand van het managementteam dat na een controle kan doen.

Geen overbodige knoppen in het menu
De modules waarvoor een beveiliger geen rechten heeft verdwijnen automatisch uit het menu. Hierdoor blijft de software overzichtelijk voor iedereen. Een beveiliger zal hierdoor bijvoorbeeld alleen zijn rooster zien en een aantal rapportagemogelijkheden, terwijl iemand van de financiële afdeling alleen de facturatie, offertes, tarieven en opdrachtgevers ziet. Het menu is hierdoor dus helemaal flexibel naar wens aan te passen.

Ook kan er met één klik op de knop een medewerkersaccount worden uitgeschakeld zodat inloggen niet meer mogelijk is, zonder dat er historie of gegevens verloren gaan.

Voordelen:

  • Per medewerker in te stellen wat hij/zij mag zien, toevoegen en wijzigen
  • Geen overbodige knoppen in het menu
  • Zelf bepalen wie rapportages mag mailen naar de klant
  • Meer rechten voor bijvoorbeeld managers gemakkelijk in te stellen
  • Accounts snel in en uitschakelen
  • Uitgebreid logboek van wat een medewerker doet binnen de software
  • Het mogen invullen van beschikbaarheid en werkelijke tijden in het rooster per medewerker in te stellen
  • In te stellen standaardrechten voor het makkelijk en snel toevoegen van nieuwe medewerkers

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.