Secusoft: diverse soorten rapportages

Secusoft: diverse soorten rapportages

Secusoft: diverse soorten rapportages Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 14 april 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft is een van de meest uitgebreide, gebruiksvriendelijke en complete planning software, speciaal ontworpen voor de particuliere beveiligingsbranche.
Een van de meest gebruikte module in het dagelijkse werk praktijk van elke beveiliger is de module Rapportages.
In Secusoft vind je makkelijk voor elke denkbare actie een geschikte rapportage.

Je kunt kiezen uit:

Dienstrapport specifiek is het meest gebruikte dienstrapport.

Dienstrapport eenvoudig is een snel dienstrapport bedoeld voor korte mutaties die op een tekstregel passen. Het object en opdrachtgever worden automatisch geselecteerd. Ben je echter ingehuurd door een ander beveiligingsbedrijf, dan kun je jouw bedrijfsgegevens en logo wegklikken. Je kunt tot 20 foto’s toevoegen aan je rapport.

Dienstrapport uitgebreid biedt naast de uitvoerige rapportage ook een mogelijkheid om het dienstrapport af te laten tekenen door de leidinggevende, na het plaatsen van de handtekening kan het dienstrapport niet meer worden gewijzigd,

Piketrapport is, in tegenstelling tot andere rapporten, niet gekoppeld aan een opdrachtgever. Het is bedoeld voor intern gebruik voor beveiligers in stand-bydiensten, piket- en telefoondiensten en centralisten.

Ronderapport is een speciaal rapport dat dient te worden ingevuld per elke controle- of sluitronde. Het is ontworpen om de waarnemingen tijdens de dienst te rapporteren aan de opdrachtgever.

Routelijsten surveillance zijn standaard routelijsten met daarop de tijdstippen en alle objecten die tijdens de surveillance bezocht zijn.

Dienstoverdracht rapport is een rapport dat dient ingevuld te worden bij de dienstoverdracht tussen twee beveiligers, een aan het einde van zijn/haar dienst, de andere aan het begin. Bij de dienstoverdracht kunnen ook materiële zaken overgedragen worden, zoals de dienstauto, maglite, portofoon. Bij de overdracht van de dienstauto is het mogelijk om evt. beschadigingen aan te geven op de in het Secusoft bestaande layouts van diverse dienstwagens. Voor de buitenlandse gebruikers van Secusoft software is er ook een mogelijkheid tot wapens overdracht.

Bezoekersregistraties is een rapportage gebruikt tijdens portiers- en receptiediensten. Hier kunnen de aangemelde bezoekers ingeschreven worden waardoor er in geval van calamiteiten een snel te raadplegen lijst is met in het gebouw aanwezige bezoekers.

Sleutelregistratie is een handige module waarmee de beveiliger bij kan houden aan wie hij/zij een sleutel heeft verstrekt. Dit rapport is handig voor de beveiligers op een vast object (portiersfunctie, conciërge- of receptiefunctie), waarbij de mogelijkheid bestaat voor uitgave van de sleutel aan externe personen. Naast de registratie van de uitgeleende sleutels wordt ook het moment van teruggave geregistreerd. De sleutelregistratie kan simpel worden gekopieerd als dezelfde persoon dezelfde sleutel op een ander tijdstip komt ophalen.

Surveillance rapporten worden opgemaakt tijdens de surveillance diensten om de voorvallen en bijzonderheden te kunnen registreren. Deze rapporten hebben de mogelijkheid om de gegevens van de dienstauto te noteren, zoals begin- en eind kilometerstand, eventuele schade, tankbeurt en de staat van de inventaris.

Surveillance combirapporten zijn geschikt voor de beveiligers in de mobiele surveillance functie die voor een opdrachtgever tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten uitvoeren. Het is een nauwkeurig rapport van elke surveillance dienst om alle tijdstippen en rondes te vermelden samen met overige bijzonderheden zoals de namen van de beveiligers, gereden kilometers, eventuele incidenten of schade, incomplete inventaris en dergelijke.

Alarmbonnen zijn professioneel en overzichtelijk, geschikt voor beveiligers bijv. bij objectbewaking. Op de digitale alarmbon kan de beveiliger alle bevindingen tijdens zijn dienst vermelden en deze bon direct mailen naar de opdrachtgever met tevens een kopie naar de beveiligingsbedrijf.

Calamiteitenrapporten worden gebruikt door de beveiligers wanneer ze op hun werkplek geconfronteerd worden met bijzondere situaties en calamiteiten. Deze rapporten bieden de mogelijkheid om signalementen van verdachte personen, type voertuigen, de aanwezige personen en eventuele hulpdiensten te vermelden.

Voor alle rapportage soorten van Secusoft planning software voor beveiligers geldt (voor zover van toepassing):

  • Een snelle, digitale en gebruiksvriendelijke rapportage
  • Mogelijkheid tot toevoegen van ca. 20 foto’s, bonnetjes of andere documenten
  • Mogelijkheid tot direct mailen naar de opdrachtgever
  • Mogelijkheid tot mailen naar het beveiligingsbedrijf
  • Dossiervorming voor het melden van onregelmatigheden
  • Registratie van aan derden verstrekte materialen, zoals sleutels
  • Registratie van de conditie van het gebruikt equipment zoals dienstauto’s, portofoons e.o.
    • Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.