Liever een boete bij CAO controle voorkomen?

Liever een boete bij CAO controle voorkomen?

Liever een boete bij CAO controle voorkomen? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 4 augustus 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Van tijd tot tijd krijgen wij te maken met ondernemers in de beveiliging die ons benaderen omdat zij een CAO-controle kregen die niet zo goed verliep. Zoals het beveiligings- en servicesbedrijf dat ons laatste belde. Dit bedrijf had de CAO-controleurs op bezoek gehad, die tijdens de controle vaststelden dat de registratie en uitbetaling van de verschuivingstoeslag niet op orde was. Het bedrijf hing een flinke boete boven het hoofd en de ondernemer wist één ding zeker: Dit zou ze niet nog een keer overkomen.

Dit bedrijf kwam al snel uit bij Secusoft. Want met onze software, die speciaal geschreven is voor bedrijven in de beveiligingsbranche, ben je zeker van een goede registratie van al jouw diensten en de publicaties daarvan. Met Secusoft kun je bij een CAO-controle succesvol aantonen dat jij op de hoogte bent van de regels rondom verschuivingstoeslag. En dat bij jouw bedrijf de medewerkers die binnen 28 dagen op de hoogte worden gesteld van de wijziging of toevoeging van een dienst, een toeslag uitbetaald krijgen.

Verschuivingstoeslag en meer branchegerelateerde zaken
Het is soms even zoeken als (startende) ondernemer, want net als in elke branche krijg je ook als ondernemer in de beveiliging te maken met regels en verplichtingen. Als je net begint, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Secusoft bestaat inmiddels tien jaar, en is inmiddels aardig thuis in de beveiligingsbranche. Wij hebben onze software dan ook zo gebouwd dat jij als ondernemer geholpen wordt bij het efficiënt en juist uitvoeren van je werkzaamheden. Ook wanneer je net gestart bent. Wist je trouwens dat wij speciale tarieven voor zzp'ers hanteren? Zo denkt Secusoft mee met de kleinere en grotere ondernemer.

In het praktijkvoorbeeld van de klant die ons belde werd er gelukkig door de CAO-controleurs nog even de tijd gegeven om zaken op orde te stellen. Omdat Secusoft ook met terugwerkende kracht werkt, is de kans groot dat deze ondernemer de diensten van het afgelopen jaar keurig in kaart krijgt en aan de CAO-controleurs aan kan tonen dat het bij deze onderneming goed zit voor wat betreft het uitbetalen van verschuivingstoeslagen.

Boetes voorkomen én lekker doorwerken? Ga voor Secusoft

Wil jij ook jouw zaken op orde hebben, en zonder al te veel 'gedoe' je diensten kunnen plannen, rapportages schrijven en versturen, en de financiële zaken van je bedrijf regelen zoals het maken en versturen van facturen en offertes? Kies dan voor Secusoft. Onze software helpt jou je werkzaamheden te stroomlijnen en is is inmiddels toepasbaar bij een diversiteit aan werkgebieden, zoals in de beveiliging, maar ook in de handhaving, toezichtcontroles, transport, recreatie en detachering.

Maak gratis een proefaccount aan en ervaar alle voordelen van Secusoft zelf. Laat ons vooral weten hoe jij onze software ervaart, wij stellen de feedback van onze gebruikers zeer op prijs!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.