Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 26 februari 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet komt opdagen, staat dit niet erg professioneel. En als de medewerker toch nog verlaat op komt dagen, zal deze de rest van de dag achter de feiten aan lopen.

Met Secusoft voorkom je dit ongemak door medewerkers een `Wakkermelding` te sturen. Deze functie wordt gebruikt om van de medewerker een bevestiging te vragen of deze aanwezig zal zijn voor de dienst.

Hoe kun jij verslapen voor een dienst voorkomen?

Vooral wanneer je werkt op onregelmatige tijden is het mogelijk dat je je een keer verslaapt. Maar tegenover de werkgever en collega's is niet fair, en niet op komen dagen is, zeker in een precaire branche als de beveiliging, natuurlijk absoluut niet wenselijk! Zorg er daarom voor dat je Secusoft gebruikt. Zo zorgen werkgever én werknemer samen voor de beste presentatie tegenover de opdrachtgever, en behoort verslapen tot het verleden.

Wat doet de nieuwe functie `Wakkermelding` van Secusoft?
Deze nieuwe functie geeft de werkgever de mogelijkheid om geautomatiseerd een bericht per mail of sms naar de beveiliger te sturen op een vooraf ingesteld tijdstip, bijv. één of 12 uur voor aanvang dienst. De beveiliger dient te bevestigen dat deze op tijd aanwezig zal zijn voor de dienst.

Wordt deze bevestiging niet gegeven, dan kan de werkgever, al naar gelang hoe lang geleden de melding verstuurd is, ervoor kiezen om automatisch een mail én sms naar de planning te laten sturen. Zo kan de beveiliger `wakker` worden gebeld, of kan er simpelweg worden achterhaald waarom deze de melding niet heeft bevestigd.
Alles automatisch, wel zo praktisch! Dat is Secusoft. In onze instructievideo zie je hoe je de functie activeert en naar wens instelt.

Wat doet Secusoft nog meer voor jouw onderneming?
Secusoft is dé veilige online oplossing voor de planning, registratie, rapportage, facturatie en meer voor jouw onderneming. Onze software is drievoudig ISO gecertificeerd, wat inhoudt dat jouw bedrijfs- en personeelsgegevens op en top beveiligd zijn. Ook klantgegevens worden alleen verwerkt in een extreem beveiligde omgeving, Secusoft voldoet aan alle internationaal gestelde - hoge - eisen omtrent online informatiebeveiliging.

Werkt Secusoft écht tijdbesparend?

Ja! Maar dat is natuurlijk een beetje `Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend`. Ben jij een nuchtere beveiliger die leeft volgens het motto: Eerst zien, dan geloven? We begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat. Daarom kun je Secusoft vrijblijvend uitproberen, waarbij je toegang krijgt tot álle functies. Dus rapportagemodules, planning- en personeel, urenregistratie, maar ook financiën, zoals offerte, facturatie en uitdraai voor loonadministratie, en natuurlijk de allernieuwste functie: De Wakkermelding.

Maak gratis een testaccount aan en ervaar de vele voordelen van Secusoft zelf. We horen graag wat je ervan vindt!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.