Goed voorbereid het nieuwe jaar in

Goed voorbereid het nieuwe jaar in

Goed voorbereid het nieuwe jaar in Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 11 november 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Het loopt tegen het einde van 2021 en dat betekent dat veel ondernemers de balans opmaken. Wat ging er afgelopen jaar goed, wat kan beter? De kans is groot dat jij het nieuwe jaar fris wil starten, en dat je daarvoor op zoek bent naar een voordelig en compleet planning- en registratiesysteem voor jouw (beveiligings)bedrijf.
Maak kennis met Secusoft en ontdek wat je allemaal met onze software kunt doen.

Je mag natuurlijk direct al een account aanmaken op onze website, wat overigens gratis is de eerste twee weken, en kijken wat je allemaal kunt doen en regelen met onze software. Maar je kunt ook eerst even deze kleine opsomming lezen in dit blogbericht.
Voor het complete overzicht verwijzen wij je graag naar de Functies-pagina, welke regelmatig wordt aangevuld met verbeterde functies en nieuwe modules!

Automatische toeslagen- en reiskostenberekening conform cao
Feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag worden automatisch volgens de betreffende cao berekend in Secusoft. Zo zie je al tijdens het plannen of een werknemer recht heeft op onregelmatigheidstoeslag. Ook reiskosten kunnen automatisch voor je worden berekend.

Compleet personeelssysteem met herinneringen
Met Secusoft heb je een compleet en actueel personeelssysteem met daarin o.a. de stamgegevens van werknemers, maar ook kledingmaten, uitgegeven kleding en materialen, verloopdata van beveiligingspas, ID-kaart en andere belangrijke documenten, behaalde diploma's , pasfoto, kopie ID, en meer. Secusoft bevat een compleet HRM-systeem met vele mogelijkheden!

Tijdregistratie met en zonder gps
Met Secusoft heb je een nauwkeurig tijdregistratieoverzicht, dat je kunt vormen op verschillende manieren. Zo is er het aanmelden en afmelden met gps, het digitaal aftekenen van urenbriefjes (zonder gps) en natuurlijk ook het scannen van NFC-tags en QR-codes met gps.

Klantenportaal voor live inzicht
Geef opdrachtgevers live inzicht middels het klantenportaal. Hierin ziet de klant een overzicht van alle rapportages, roosters, tijdregistratiescans en financiële zaken, zoals tarieven, facturen en offertes, van de betreffende opdrachtgever of de opdracht.

Financiële zaken
Facturen, offertes, tarieven, gegevens van leveranciers en meer leg je vast met Secusoft. Tarieven worden gekoppeld aan opdrachten, waardoor je altijd de juiste tarieven hanteert in een factuur. Offertes zet je eenvoudig met één muisklik om in een factuur, en prijsafspraken tevens hier automatisch gekoppeld. Onkostendeclaraties worden gekoppeld aan diensten in het rooster.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden, ook proces-verbaal en mutaties
In Secusoft maak je snel en eenvoudig diverse rapportages op, zoals alarmbonnen, calamiteitsrapporten, verschillende dienstrapporten, ronderapporten, maar ook toezichtsrapporten, mutaties en proces-verbaal. Zo is onze software niet alleen te gebruiken voor ondernemers in de beveiligingsbranche, maar ook in andere branches, zoals handhaving en toezicht, en op fabrieksterreinen, recreatieparken, dierenambulances en ziekenhuizen.

Bezoekers- en sleutelregistraties
Het aanmelden en registreren van bezoekers hoeft allang niet meer met post-its te gebeuren. Bezoekers kunnen worden aangemeld in Secusoft, en zijn met één druk op de knop als aanwezig te registreren. Ook het vertrek van bezoekers, en het uitgeven en inleveren van sleutels doe je eenvoudig en snel in Secusoft.

Jij bepaalt wie wat mag doen en zien binnen de software
Al jouw werknemers krijgen een eigen login. Jij houdt als eigenaar het overzicht en bepaalt wie en wat mag doen en zien binnen Secusoft, jij wijst de `rechten` toe. Tevens heb jij als enige inzicht in het logboek, met daarin een overzicht van alle handelingen binnen de Secusoftomgeving van jouw bedrijf.

Snel antwoord op je vragen met Secusoft video's & support

Met jouw Secusoftaccount heb je toegang tot onze uitgebreide kennisbank waarin alle onderwerpen en functies van Secusoft aan bod komen. Hier vind je snel het antwoord op de meest gestelde vragen. Ook hebben we flink wat instructievideo's online staan, zodat je bij veel modules een praktische instructie hebt over hoe je Secusoft kunt gebruiken. Kom je er niet uit? Dan staat ons support team jou graag en spoedig te woord via support@secusoft.nl.
De live status van onze software vind je 24/7 op onze statuspagina Secusoft.status.io.

Veiligheidscertificaat
In Secusoft heb je alles veilig centraal opgeslagen op één plek. Maar waar blijven die gegevens, en hoe veilig is het gebruik van onze software?
Daar kunnen we kort over zijn. Bij Secusoft zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het veilig bewaren van jouw bedrijfs-, personeels- en klantgegevens. Jij werkt in een uiterst beveiligde omgeving, er wordt gebruik gemaakt van sterke wachtwoorden en passwordencryptie, en onze software wordt met regelmaat getest op veiligheidsrisico's.
Wij voldoen hiermee aan alle eisen omtrent informatiebeveiliging en dragen het ISO 27001-certificaat!

Installeer jezelf rustig in Secusoft
Maak je nu een testaccount aan, dan heb je nog alle tijd om onze software rustig uit te proberen en jezelf te installeren voor het nieuwe jaar. Bevalt onze software je, dan zetten we jouw proefaccount graag voor je om in een betaald account. Zo ga jij goed voorbereid het nieuwe jaar in, en kan je direct verder met waar je gebleven was!

Heb je nog vragen over onze software of werkwijze? Wij horen graag van jou! Neem contact op met 085-1300760 of mail ons op support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.