Secusoft voor handhaving

Secusoft voor handhaving - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft is in beginsel ontworpen voor beveiligingsbedrijven. Maar dankzij de vele functies is onze software ook zeer goed te gebruiken in andere branches. Boa's zoals handhavers, boswachters, weginspecteurs en toezichthouders maken in Secusoft bijvoorbeeld eenvoudig digitaal proces-verbaal, rapportages, mutaties en calamiteitenrapporten op. Dit scheelt een hoop papieren rompslomp. Door de automatische toevoeging van gps-locatie, datum, tijd en plaats is werken in Secusoft nauwkeuriger en minder gevoelig voor fouten.

Veilig communiceren

Veiligheidsambtenaren die werkzaam zijn in de openbare orde hebben dankzij Secusoft beter inzicht in bevindingen van collega's, en communiceren direct met elkaar en leidinggevenden via ons beveiligde systeem. Dit is overal toepasbaar, zowel in het openbaar vervoer als in de stad, en zowel in dorpen of bossen als op het water. Toezichthouders van verschillende classificaties werken met Secusoft aan een snellere communicatie en rapportage van hun bevindingen. Daarnaast zijn andere onderdelen zoals dienstenplanning (roosters maken) ook mogelijk in Secusoft, waardoor je met onze software alles centraal op één plek beheert.

Speciale mutaties en processen-verbaal

Tijdens de handhaving van de openbare orde of veiligheidscontroles van particuliere en bedrijventerreinen maak je als toezichthouder in slechts enkele handelingen een goede verslaglegging in de vorm van een mutatie of proces-verbaal. Hieraan worden automatisch de naam van de verbalisant, de datum, het tijdstip en gps-locatie toegevoegd. Eventuele toevoeging van rang of verbalisantnummer is ook mogelijk.
Er is daarnaast ruimte voor een handtekening en elk document bevat een waarheidsverklaring. Het kan tevens direct per e-mail verzonden worden aan de leidinggevende. De term beveiliging wordt voor deze branche uit onze software gehaald, en logo's zijn per account in te stellen.

Secusoft online rapportagesoftware kent een wereld aan mogelijkheden
Wij mogen inmiddels niet alleen particuliere en bedrijfsbeveiligingsbedrijven tot onze klanten rekenen. Uitzendbureaus, detacheringsbureaus en eigenaren van fabrieksterreinen en chaletparken hebben Secusoft gevonden als antwoord op hun vraag om goede, beveiligde software voor de planning, rapportage en tijdregistratie. Vandaag de dag maken reeds vele medewerkers naar tevredenheid gebruik van bijvoorbeeld nfc-tijdregistratie met gps voor checkpoints, en voor het aan- en afmelden van hun dienst, in Secusoft. Onze software is daardoor bijvoorbeeld ook een zeer efficiënte manier van rittenrapportage van dierenambulances.

Met Secusoft heb je alles m.b.t. je backoffice op één plek. Ook voor vervoerders in de logistieke sector is Secusoft dé software die registratie, planning en rapportage combineert, en dat alles in de best beveiligde omgeving. Secusoft software is ISO 27001 gecertificeerd.

Probeer Secusoft vrijblijvend uit

Wil jij weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen? Ben je werkzaam als boa of toezichthouder of in een andere branche en denk jij erover om Secusoft te gaan gebruiken? Probeer dan onze software gratis uit door middel van een testaccount. We helpen je graag bij het installeren en kunnen je op afstand - via TeamViewer - een rondleiding geven. Heel veel accountinstellingen van onze software zijn aanpasbaar. Het logo en termen als `beveiliging` zijn te vervangen door het logo van jouw branche.

Uitbreiding Surveillance combirapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uitbreiding Surveillance combirapport

2 juli 2024 - De module `Surveillance combirapport` is geschikt voor veiligheidsprofessionals in de mobiele surveillance, die tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten uitvoeren. Secusoft biedt... lees verder »

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.