Wij zijn alert op DDoS-aanvallen

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen Secusoft, dé software voor beveiligers

Het beveiligen van een website vertoont overeenkomsten met het beveiligen van een object of persoon. Zo zijn wij bij Secusoft, zelfs na onze werkzame periode als beveiligingsbeambte, nog steeds bezig met veiligstelling. Maar nu online. Na de intense hoeveelheid DDoS-aanvallen op Nederlandse instanties kort geleden is cyber-alertheid belangrijker dan ooit.

Aanval
Je wordt 's nachts gewekt, springt uit je bed, er is een aanval gaande. Je kunt je pyjama aanhouden, om deze aanval af te weren hoef je niet naar buiten. Maar je moet wel scherp zijn. Wij staan dagelijks paraat en zijn alert op DDoS-aanvallen, zoals een aantal nationale banken die het laatste weekend van januari 2018 ervoer.

Aanvallers hebben zeker wel eens getracht onze servers aan te vallen. Helaas voor hen hebben wij minstens zoveel cyberkennis (en meer) in huis en kunnen wij zulke aanvallen uitstekend weren.

Onder het kopje `Veiligheid` lees je wat wij onder andere doen om de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

Vrienden?
Internet is onze grote vriend, maar doordat deze `vriend` een steeds grotere rol speelt in ons leven, én ons online leven meer en meer een afspiegeling wordt van ons leven offline, maakt deze vriendschap ons ook kwetsbaar. Zorg er daarom ook zelf voor dat je online beschermd bent.

  • Installeer een goede virusscanner
  • Laat uw website goed beveiligen
  • Maak gebruik van sterke wachtwoorden


Uw gegevens veilig bij Secusoft
Wij begrijpen dat jij als eigenaar van een beveiligingsbedrijf over geheime en gevoelige informatie beschikt en wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Secusoft draait op High-Tech servers met 24/7 monitoring en hardware firewalls, welke in een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland staan.

Je ziet: online en offline beveiliging versterken elkaar. Daarom is Secusoft de beste partner voor jouw bedrijf!

Kies ook voor Secusoft en regel je planning, urenregistratie, rapportage, facturatie, communicatie en meer veilig in één systeem.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.