Wij zijn alert op DDoS-aanvallen

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het beveiligen van een website vertoont overeenkomsten met het beveiligen van een object of persoon. Zo zijn wij bij SecuSoft, zelfs na onze werkzame periode als beveiligingsbeambte, nog steeds bezig met veiligstelling. Maar nu online. Na de intense hoeveelheid DDoS-aanvallen op Nederlandse instanties van afgelopen weekend is cyber-alertheid belangrijker dan ooit.

Aanval
Je wordt 's nachts gewekt, springt uit je bed, er is een aanval gaande. Je kan je pyjama aanhouden, om deze aanval af te weren hoef je niet naar buiten. Maar je moet wel scherp zijn. Wij staan dagelijks paraat en zijn alert op DDoS-aanvallen, zoals een aantal nationale banken die het laatste weekend van januari 2018 ervoer.

Aanvallers hebben zeker wel eens getracht onze servers aan te vallen. Helaas voor hen hebben wij minstens zoveel cyberkennis (en meer) in huis en kunnen wij zulke aanvallen uitstekend weren.

Onder het kopje 'Veiligheid' lees je wat wij onder andere doen om de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

Vrienden?
Internet is onze grote vriend, maar doordat deze 'vriend' een steeds grotere rol speelt in ons leven, én ons online leven meer en meer een afspiegeling wordt van ons leven offline, maakt deze vriendschap ons ook kwetsbaar. Zorg er daarom ook zelf voor dat u online beschermd bent.

  • Installeer een goede virusscanner
  • Laat uw website goed beveiligen
  • Maak gebruik van sterke wachtwoorden


Uw gegevens veilig bij SecuSoft
Wij begrijpen dat u als eigenaar van een beveiligingsbedrijf over geheime en gevoelige informatie beschikt en wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid. SecuSoft draait op High-Tech servers met 24/7 monitoring en hardware firewalls, welke in een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland staan.

U ziet: online en offline beveiliging versterken elkaar. Daarom is SecuSoft de beste partner voor u!

Kies ook voor SecuSoft en regel uw planning, urenregistratie, rapportage, facturatie, communicatie en meer veilig in één systeem.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.