SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

U wilt natuurlijk dat de gebruikers van uw backofficesysteem, de werknemers, kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij voor.

In vakjargon heet zo'n beveiligde verbinding 'HTTPS'. Dit staat voor HyperText Transfer Protocol Secure. Deze beveiligde verbinding wordt gerealiseerd met een SSL-certificaat, welke wij voor u afsluiten op het moment dat u klant wordt bij SecuSoft. De kosten hiervoor zijn al berekend in de eenmalige set-upkosten van € 100,00 (excl. btw). Voor dat bedrag registreren we tevens een internetdomein voor uw inlogomgeving ("https://bedrijf.secusoft.nl").

Gegevens worden versleuteld verzonden
Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle gegevens die de bezoeker op de SecuSoftserver invoert via zijn of haar smartphone, tablet of computer, 'encrypted' (versleuteld) worden verstuurd. Deze kunnen dus niet worden gelezen of onderschept door een buitenstaander. Heeft een website dit certificaat niet, dan krijgen bezoekers een beveiligingswaarschuwing van Google. Ze kunnen dan nog slechts via een ingewikkelde omweg inloggen.

Ervaar zelf de voordelen van een veilige verbinding
Met een account op SecuSoft weet u zeker dat de verbinding veilig is. Maak nu een gratis testaccount aan en ervaar SecuSoft zelf. Vragen? Aarzel niet en neem contact op met Leo Hoogma, ontwikkelaar en bedenker van SecuSoft Security Software via 085-1300760 of 06-45466932 (ook WhatsApp).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.