Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 20 februari 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Bij woorden als backofficesysteem, online portaal en "in de cloud" denk je misschien aan grote beveiligingsbedrijven, met 100 medewerkers of meer. Maar Secusoft is er voor álle particuliere beveiligingsorganisaties, groot en klein. Ontdek Secusoft en oordeel zelf.

 • Al vanaf één medewerker
  Secusoft loont zich al bij een éénmanszaak. Ook beveiligings-zzp'ers moeten immers facturen opstellen en offertes maken, en dat gaat eenvoudig en snel met Secusoft. Je stelt een printklare offerte of factuur op, voorzien van je bedrijfslogo en een overzichtelijke prijs(opgave), waardoor je ook als kleine zelfstandige direct een professionele indruk maakt. Uiteraard kan de factuur direct vanuit Secusoft gemaild worden naar opdrachtgever.
 • Uniek in volledigheid
  Er is geen systeem zo uniek in zijn volledigheid als Secusoft. Zo heeft ons Security Softwaresysteem functies als POL rapport, waar de praktijkopleider van het bedrijf de competenties van de beveiligingscursist noteert. Met de uitgebreide aanvullende functie Voortgangsrapport is daarnaast middels een statusbalk inzichtelijk hoeveel procent van de praktijkopleiding de student heeft voltooid.
  Door handig gebruik te maken van slimme technieken die via een API-koppeling GoogleMaps raadplegen, kan Secusoft daarnaast bijvoorbeeld automatisch de gereden kilometers berekenen die elke medewerker per dienst rijdt. Hiervoor hoef je slechts het woonadres van de beveiliger en het te beveiligen adres in te voeren.
 • Veiligheid online voor veiligheid offline
  Omdat je in het backofficesysteem privacygevoelige informatie verwerkt en opslaat, is online beveiliging van het grootste belang. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Secusoft maakt gebruik van een High Performance PCI-DDS Compliant server, welke staat opgesteld op een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland. Elke klant van Secusoft krijgt een eigen database en is verzekerd van een SSL-certificaat, waarmee gegevens versleuteld (encrypted) worden verzonden. Dat houdt in dat deze van buitenaf niet gelezen of gewijzigd kunnen worden.
 • Ontwikkeld voor en door beveiligers
  SecuSoft Security Software is ontwikkeld door voormalig beveiliger Leo Hoogma. Dankzij zijn jarenlange en gevarieerde werkervaring in de beveiligingsbranche, weet hij als geen ander hoe essentieel communicatie binnen de beveiliging is, en hoe belangrijk goede (specifieke) rapportage.
  Als eigenaar, en houder van het master account, kun je alle denkbare instellingen zelf wijzigen. Maar heb je daarnaast specifieke wensen betreffende ons systeem, dan passen wij dit in overleg met jou aan. Wij zijn bereikbaar per vaste telefoon of e-mail, maar ook te allen tijde via WhatsApp.

De laagste prijs

Secusoft is één van de goedkoopste, zo niet de allergoedkoopste, op het gebied van een alles-in-één backofficesysteem. Al vanaf € 25,- euro per maand excl. btw heb je een mooi starterspakket. Voor dit bedrag maak je gebruik van vele functies in het systeem, inclusief onze Secusoft app, welke te downloaden is in de Playstore voor Android, en binnenkort beschikbaar komt in de Appstore.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.