Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten? SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Overweegt u een bedrijf in de particuliere beveiligingsbranche op te zetten? Wij geven u graag tips voor als u uw eigen beveiligingsbedrijf gaat beginnen.

Was het altijd al uw droom een eigen beveiligingsbedrijf te starten? Het voeren van een goede administratie is vanaf dag één belangrijk. SecuSoft Security Software helpt u hierbij: het is een compleet backoffice-systeem, speciaal gericht op bedrijven in de particuliere beveiligingsbranche.

Uw naam
Voordat u begint is het natuurlijk belangrijk een goede bedrijfsnaam te bedenken. Controleer hierbij of deze niet al voorkomt in de database van de Kamer van Koophandel: kies een unieke naam.
Tip: check ook bij SIDN of uw bedrijfsnaam als domeinnaam beschikbaar is. Is deze er nog? Registreer hem dan gelijk, dat kan hier.

Inschrijven
Nu kunt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierna krijgt u ook uw btw-nummer van de Belastingdienst.

ND nummer
Voor u daadwerkelijk kunt beginnen heeft u nog een Nederlands Dienstnummer (ND nummer) nodig. Dit is het nummer van de vergunning om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten en wordt afgegeven door Justis (Ministerie van Justitie). Heeft u deze? Dan kunt u nu beginnen!

Administratie, administratie, administratie
Belangrijk is dat u vanaf dag één aan uw dossiervorming werkt, goede administratie is hierbij het toverwoord. In uw eigen SecuSoft-omgeving slaat u rapportages, planning en informatie goed op. SecuSoft is een compleet backoffice-systeem, gebruiksvriendelijk en speciaal gericht op bedrijven in de beveiliging.

Meld u aan
Benieuwd hoe dit werkt? Maak gratis een proefaccount aan of registreer u direct bij SecuSoft Security Software via 085-1300760 of 06-45466932.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: BVG SAFE CAPELLE A/D IJSSEL

Welkom bij SecuSoft: BVG Safe Capelle a/d IJssel! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf BVG Safe te Capelle a/d IJssel is v... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: CROWN SECURITY SERVICES RIDDERKERK

Welkom bij SecuSoft: Crown Security Services Ridderkerk! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Crown Security Services te R... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.