Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 5 december 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Overweeg je een bedrijf in de particuliere beveiligingsbranche op te zetten? Wij geven je graag tips voor als je jouw eigen beveiligingsbedrijf gaat beginnen.

Onderneming in de beveiliging opstarten

Was het altijd al je droom een eigen beveiligingsbedrijf te starten? Het voeren van een goede administratie is vanaf dag één belangrijk. Secusoft Security Software helpt u hierbij: het is een compleet backoffice-systeem, speciaal gericht op bedrijven in de particuliere beveiligingsbranche.

Naam van je beveiligingsbedrijf
Voordat je begint is het natuurlijk belangrijk een goede bedrijfsnaam te bedenken. Controleer hierbij of deze niet al voorkomt in de database van de Kamer van Koophandel: kies een unieke naam.
Tip: check ook bij SIDN of je bedrijfsnaam als domeinnaam beschikbaar is. Is deze er nog? Registreer hem dan gelijk, dat kan hier.

Inschrijven bij de KVK
Nu kun je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierna krijg je ook je btw-nummer van de Belastingdienst.

Hoe krijg je jouw ND-nummer?

Voordat je daadwerkelijk kunt beginnen met het aannemen en uitvoeren van beveiligingsdiensten heb je nog een Nederlands Dienstnummer (ND-nummer) nodig. Dit is het nummer van de vergunning om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten en wordt afgegeven door Justis (Ministerie van Justitie en Veiligheid). Heb je deze? Dan kun je nu beginnen!

Administratie, administratie, administratie
Belangrijk is dat je vanaf dag één aan je dossiervorming werkt, goede administratie is hierbij het toverwoord. In je eigen Secusoft-omgeving sla je rapportages, planning Z(als dienstrooster) en klanten-, personeels- en bedrijfsgegevens en -informatie goed beveiligd op. Secusoft is een compleet backoffice-systeem, gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen voor bedrijven in de beveiliging.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Meer informatie op: https://www.justis.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.