Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten? SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Overweegt u een bedrijf in de particuliere beveiligingsbranche op te zetten? Wij geven u graag tips voor als u uw eigen beveiligingsbedrijf gaat beginnen.

Was het altijd al uw droom een eigen beveiligingsbedrijf te starten? Het voeren van een goede administratie is vanaf dag één belangrijk. SecuSoft Security Software helpt u hierbij: het is een compleet backoffice-systeem, speciaal gericht op bedrijven in de particuliere beveiligingsbranche.

Uw naam
Voordat u begint is het natuurlijk belangrijk een goede bedrijfsnaam te bedenken. Controleer hierbij of deze niet al voorkomt in de database van de Kamer van Koophandel: kies een unieke naam.
Tip: check ook bij SIDN of uw bedrijfsnaam als domeinnaam beschikbaar is. Is deze er nog? Registreer hem dan gelijk, dat kan hier.

Inschrijven
Nu kunt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierna krijgt u ook uw btw-nummer van de Belastingdienst.

ND nummer
Voor u daadwerkelijk kunt beginnen heeft u nog een Nederlands Dienstnummer (ND nummer) nodig. Dit is het nummer van de vergunning om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten en wordt afgegeven door Justis (Ministerie van Justitie). Heeft u deze? Dan kunt u nu beginnen!

Administratie, administratie, administratie
Belangrijk is dat u vanaf dag één aan uw dossiervorming werkt, goede administratie is hierbij het toverwoord. In uw eigen SecuSoft-omgeving slaat u rapportages, planning en informatie goed op. SecuSoft is een compleet backoffice-systeem, gebruiksvriendelijk en speciaal gericht op bedrijven in de beveiliging.

Meld u aan
Benieuwd hoe dit werkt? Maak gratis een proefaccount aan of registreer u direct bij SecuSoft Security Software via 085-1300760 of 06-45466932.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.