Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 5 december 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Overweegt u een bedrijf in de particuliere beveiligingsbranche op te zetten? Wij geven u graag tips voor als u uw eigen beveiligingsbedrijf gaat beginnen.

Was het altijd al uw droom een eigen beveiligingsbedrijf te starten? Het voeren van een goede administratie is vanaf dag één belangrijk. Secusoft Security Software helpt u hierbij: het is een compleet backoffice-systeem, speciaal gericht op bedrijven in de particuliere beveiligingsbranche.

Uw naam
Voordat u begint is het natuurlijk belangrijk een goede bedrijfsnaam te bedenken. Controleer hierbij of deze niet al voorkomt in de database van de Kamer van Koophandel: kies een unieke naam.
Tip: check ook bij SIDN of uw bedrijfsnaam als domeinnaam beschikbaar is. Is deze er nog? Registreer hem dan gelijk, dat kan hier.

Inschrijven
Nu kunt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierna krijgt u ook uw btw-nummer van de Belastingdienst.

ND nummer
Voor u daadwerkelijk kunt beginnen heeft u nog een Nederlands Dienstnummer (ND nummer) nodig. Dit is het nummer van de vergunning om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten en wordt afgegeven door Justis (Ministerie van Justitie en Veiligheid). Heeft u deze? Dan kunt u nu beginnen!

Administratie, administratie, administratie
Belangrijk is dat u vanaf dag één aan uw dossiervorming werkt, goede administratie is hierbij het toverwoord. In uw eigen Secusoft-omgeving slaat u rapportages, planning en informatie goed op. Secusoft is een compleet backoffice-systeem, gebruiksvriendelijk en speciaal gericht op bedrijven in de beveiliging.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Meer informatie op: https://www.justis.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.