Een eigen beveiligingsbedrijf starten?

Een eigen beveiligingsbedrijf starten? SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Overweegt u een bedrijf in de particuliere beveiligingsbranche op te zetten? Wij geven u graag tips voor als u uw eigen beveiligingsbedrijf gaat beginnen.

Was het altijd al uw droom een eigen beveiligingsbedrijf te starten? Het voeren van een goede administratie is vanaf dag één belangrijk. SecuSoft Security Software helpt u hierbij: het is een compleet backoffice-systeem, speciaal gericht op bedrijven in de particuliere beveiligingsbranche.

Uw naam
Voordat u begint is het natuurlijk belangrijk een goede bedrijfsnaam te bedenken. Controleer hierbij of deze niet al voorkomt in de database van de Kamer van Koophandel: kies een unieke naam.
Tip: check ook bij SIDN of uw bedrijfsnaam als domeinnaam beschikbaar is. Is deze er nog? Registreer hem dan gelijk, dat kan hier.

Inschrijven
Nu kunt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierna krijgt u ook uw btw-nummer van de Belastingdienst.

ND nummer
Voor u daadwerkelijk kunt beginnen heeft u nog een Nederlands Dienstnummer (ND nummer) nodig. Dit is het nummer van de vergunning om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten en wordt afgegeven door Justis (Ministerie van Justitie en Veiligheid). Heeft u deze? Dan kunt u nu beginnen!

Administratie, administratie, administratie
Belangrijk is dat u vanaf dag één aan uw dossiervorming werkt, goede administratie is hierbij het toverwoord. In uw eigen SecuSoft-omgeving slaat u rapportages, planning en informatie goed op. SecuSoft is een compleet backoffice-systeem, gebruiksvriendelijk en speciaal gericht op bedrijven in de beveiliging.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Meer informatie op: https://www.justis.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.