Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) Secusoft, dé software voor beveiligers

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.
Deze officiële vergunning staat bekend als het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) en wanneer u van plan bent om een beveiligingsbedrijf te gaan starten, is het ND Nummer noodzakelijk.
In Nederland moeten alle beveiligingsbedrijven voldoen aan strikte door de overheid gestelde eisen; het Ministerie van Justitie en Veiligheid toetst al het personeel om te zorgen dat iedereen voldoet aan de gestelde eisen.

Bent u van plan om te gaan starten met een beveiligingsbedrijf? Uw eerste stap is dan het aanvragen van een vergunning via Justis. De aanvraagprocedure wordt op het aanvraagformulier duidelijk uitgelegd samen met het overzicht van de benodigde documenten.
Het is wettelijk verboden (Wpbr) om zonder vergunning beveiligingswerkzaamheden of recherchebureau werkzaamheden te verrichten.

Ook freelance beveiligers kunnen niet werken zonder vergunning/ND Nummer.
Er zijn een paar mogelijkheden:
U bent een beveiliger met een eigen bedrijf dus u moet in bezit zijn van een ND Nummer.
U bent een beveiliger in loondienst dus u werkt voor een bedrijf die in bezit is van een ND Nummer.
Als freelance beveiliger werkt u zonder een vast dienstverband voor een bedrijf die in het bezit is van een ND Nummer.

Wilt u meer weten over Wpbr (Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus)? Op de website van Justis vindt u gedetailleerde informatie.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Meer informatie op: https://www.justis.nl/producten/particuliere-beveiliging-en-recherche/vergunning-aanvragen/index.aspx

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Vandaag is het internationale linkshandigendag - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag is het internationale linkshandigendag

Al sinds 1976 staat de linkshandigendag in teken van even stilstaan bij de honderden ongemakken die linkshandigen in het dagelijks leven ervaren. De meeste zaken die eenvoudig en vanzelfsprekend zijn ... lees verder »

Secusoft vernieuwd en uitgebreid - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft, dé software voor beveiligers, vernieuwd en uitgebreid. Secusoft: meer dan een planning systeem alleen. Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.