Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 3 maart 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen, deze kun jij zelf vastleggen, en die gelden dan voor elke nieuw toegevoegde medewerkers. Maar ook het toepassen van (nieuwe) standaardrechten op alle bestaande medewerkers is mogelijk. We laten graag zien hoe je dat doet in onze nieuwste instructievideo.

Diverse mogelijkheden voor diverse functies
Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, binnen elke onderneming zijn er diverse functies. Zo heb je de uitvoerende functie, uitgevoerd door bijv. de beveiligers, de coördinatoren, de medewerkers met administratieve functies, zoals planning, facturatie en hrm-management, en natuurlijk de directie. Elke functie behoeft een eigen set rechten op het gebied van inzien, wijzigen en wissen. Zo behoeft een planner toegang tot andere gegevens dan een administratief medewerker, en wil je dat eigen medewerkers andere dingen kunnen zien dan inhuur.
Binnen Secusoft bepaal jij als eigenaar welke rechten elke account binnen jouw bedrijf krijgt.

De standaardrechten voor nieuwe medewerkers bepalen
Wil je de standaardrechten instellen? Deze worden toegepast op elke nieuw toegevoegde medewerkers. Ga hiervoor met het master account naar de instellingen, tabblad `Rechten`.

Wil je deze standaardrechten vervolgens ook toepassen op meerdere medewerkers die al in jouw systeem staan? Om de instellingen van deze medewerkersrechten te resetten, gebruik je de praktische Secusoft functie: Alle medewerkers op standaardrechten instellen. bekijk in onze instructievideo hoe je dat doet.
Nu heb je voor jezelf altijd duidelijk wat iedereen kan en mag inzien in jouw software!

Secusoft vrijblijvend proberen?

Wil je onze software uitproberen? Maak dan gratis een proefaccount aan. Je mag Secusoft twee weken vrijblijvend testen, en we staan zeer open voor je persoonlijke wensen én feedback. Bel of mail voor een online demo naar 085-1300760 of support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.