De vele voordelen van rapporteren met Secusoft

De vele voordelen van rapporteren met Secusoft

De vele voordelen van rapporteren met Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 14 april 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Deze keer vertellen we je iets meer over de module die na dienstenplanning waarschijnlijk het meest gebruikt wordt binnen Secusoft: Dienstrapporten. Met deze functie maak je eenvoudig en snel rapportages aan. Dat is niet alleen een uitkomst voor beveiligingsbedrijven, maar ook voor werknemers in andere branches waarbij zaken tijdens een dienst moeten worden genoteerd, geregistreerd of overgedragen. Het kan bijvoorbeeld gaan om technische zaken die gerapporteerd moeten worden.
De voordelen van de Secusoft rapportagemodule gaan verder dan alleen de beveiligingsbranche.

Efficiënt rapporteren met Secusoft

Het gemak van het Standaard rapport is waarschijnlijk algemeen bekend. Je maakt hiermee eenvoudig en snel een rapportage op, waarmee je een volledige en juiste weergave hebt van jouw bevindingen tijdens je dienst. QR- en NFC-registraties kunnen worden gekoppeld als je dat wenst.
Maar wist je dat Secusoft een aantal geavanceerde rapportagemogelijkheden bevat waarmee je een rapport nog mooier of uitgebreider kunt maken? Zoals bijvoorbeeld de standaardopmerkingen in het specifiek rapport.

Het gebruik van standaardopmerkingen scheelt tijd en onnodig typwerk
Met de functie standaardopmerkingen kun je teksten die regelmatig terugkomen met één klik selecteren, in plaats van keer op keer opnieuw intypen. Ook het invullen van de tijd kun je met een muisklik regelen, door middel van de `Nu`-knop. Dat werkt snel én efficiënt! Alle bevindingen worden door Secusoft automatisch in chronologische volgorde gezet.

Als je ervoor kiest om alle geregistreerde checkpoints binnen een dienst te koppelen, worden deze automatisch opgenomen in het rapport. Elke QR-code of NFC-tag die je tussen aanvang en einde van een dienst scant komt vanzelf in het dienstrapport te staan.

Hiermee kunnen niet alleen beveiligers hun rapportagewerkzaamheden snel en doeltreffend laten verlopen, ook nachtportiers en medewerkers belast met zaken als technische dienst en piket hebben hier duidelijk voordeel van. De slimme functies van Secusoft dienstrapporten besparen je onnodig werk en geven een zeer volledig en professioneel resultaat.

Checklist toevoegen aan rapportage
Met een checklist voorkom je dat zaken vergeten worden. Daarom is het handig om een checklist toe te voegen aan de rapportage. Met Secusoft maak je deze eenvoudig zelf, evenals de items op de checklist. Zo weet je als werkgever zeker dat alle punten die door de opdrachtgever worden benoemd, behandeld worden tijdens de dienst, dit is tevens aantoonbaar doordat de beveiliger de items op de lijst afvinkt.

De meerwaarde van afbeeldingen in een rapport
Wist je trouwens dat je aan al onze rapportages ook afbeeldingen kunt toevoegen? Dat is natuurlijk heel handig en in deze visuele tijd onmisbaar. Het scheelt typwerk en uitleg als je foto's kunt toevoegen aan je rapportage.

Daarbij werken wij op dit moment nog aan een extra handigheid voor deze module, wat dat is... vertellen we binnenkort op onze Facebookpagina!

Like en volg Secusoft om op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en updates aan onze software. Wij zijn actief op diverse social mediaplatforms, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Vergeet ook niet om je op ons YouTubekanaal te abonneren, en te klikken op het belletje om een melding te ontvangen wanneer we weer een nieuwe instructievideo online hebben gezet.

Aanbieding voor jou: Ontdek Secusoft gratis!

Speciaal voor alle ondernemers die op zoek zijn naar de juiste software voor hun bedrijf, of die nieuwsgierig zijn naar alle functies en de voordelen van Secusoft, hebben wij een testomgeving van onze software gerealiseerd. Secusoft is gebouwd om jou te helpen bij je planning, urenregistratie, facturatie, rapportages en meer. Ontdek Secusoft de eerste 14 dagen helemaal gratis - het is vrijblijvend.
Bevalt onze software je? Dan zetten we je account graag om in een betaald account, en kan je direct verder met de reeds ingevoerde gegevens. Altijd met de beste beveiliging, dat garanderen wij je.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.