Handige roosterupdates voor planners!

Handige roosterupdates voor planners!

Handige roosterupdates voor planners! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 2 februari 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk waarom de planners van tegenwoordig vragen om Secusoft ;)

Secusoft is een unieke software, waarmee je de planning van jouw onderneming strak, simpel en efficiënt regelt. Zo kun je diensten handmatig in het rooster zetten, maar ook in bulk importeren via een Excelbestand. Diensten zijn eenvoudig te koppelen aan een opdracht, opdrachtgever of object, en bij het inplannen van een medewerker worden automatisch alle belangrijke factoren, zoals contracttype en uurtarief, ingeladen.

Maar ook zelfroosteren en factureren vanuit het rooster
Tevens kun je voor langere tijd vooruitplannen, waarbij je zelf kiest tot wanneer je het rooster vrijgeeft. Zet je een dienst leeg in het systeem en wijs je later een medewerker toe, of mag men zich zelf aanmelden voor een dienst? Na afloop van een gewerkte periode kan je de uren eenvoudig uitdraaien voor jouw loonadministratie, hiermee heb je dus jouw planning en facturatie in één systeem.

Nieuw: drag-and-drop!
Nu hebben we daaraan toegevoegd dat je diensten nóg eenvoudiger kunt wijzigen, simpelweg door ze te verslepen in het rooster. Dit drag-and-dropsysteem is een uitkomst voor de planning waarbij er nog wel eens iets wijzigt. Bij het verslepen worden relevante zaken, zoals tarief en ORT, direct meegenomen en berekend naar de waarden van de dienst.

Waarom werken planners graag met Secusoft?

Als planner van een organisatie heb je veel ballen tegelijk hoog te houden. Diensten moeten op elkaar aansluiten, er wordt indien mogelijk rekening gehouden met roosterwensen, dubbele of overlappende diensten wil je voorkomen, tarieven moeten worden meegenomen, en. oh ja, het lijkt wel of je steeds minder tijd hebt om alles te regelen!
`Wanneer is mijn rooster klaar?` hoor je regelmatig. Hoe ga je dit doen?

Speciaal voor deze miracle makers in de beveiliging die dag in, dag uit de planning weer rond weten te krijgen is Secusoft gebouwd. Met onze software kan jij jouw werktijd efficiënter indelen, en heb je door het automatiseren van processen minder (dubbel) werk. Zo worden toeslagen en reiskosten automatisch berekend, kun je de werkelijke NFC gescande tijden in het rooster opnemen, wat weer handig is voor jouw urenuitdraai, en rekent Secusoft met je mee als het gaat om verschuivingstoeslag; een cao-puntje waar veel beveiligingsbedrijven vroeg of laat mee te maken krijgen, en wat je een hoop geld kan kosten, als je dit niet goed geregeld hebt.

Wij hebben een divers aantal keuzes op het gebied van de weergave, waardoor Secusoft eenvoudig naar jouw eigen hand te zetten is. Daar hebben wij recent 2 nieuwe roosterlay-outs aan toegevoegd, die een stuk compacter zijn en die scrollen in de meeste gevallen onnodig maken.

Ontdek Secusoft zelf
Wil jij ook:

  • Diensten snel en overzichtelijk inplannen?
  • Koppelen met TriopSys of kilometers laten berekenen via GoogleMaps?
  • Direct medewerkers inplannen, of juist de diensten leeg in het rooster zetten?
  • Per dienst kiezen voor wel/niet zelfroosteren, wel/geen aflos tonen, wel/geen pauze/toeslagen/reiskosten berekenen?
  • Medewerkers de mogelijkheid bieden tot een koppeling met hun Google Agenda?
  • Snel navigeren door je rooster, en zoeken op keyword, datum, naam medewerker, classificatie of klant?

Kies dan voor Secusoft!

Ook is het eenvoudig schakelen voor medewerkers (zoals zzp`ers) die voor meerdere beveiligingsbedrijven werken. Ze kunnen namelijk eenvoudig hun Secusoftaccounts koppelen, waardoor ze altijd snel en accuraat op de hoogte zijn van alle informatie van de afzonderlijke bedrijven.

Secusoft is gemaakt voor en door beveiligers
Secusoft is gebouwd naar aanleiding van werkervaring in de beveiliging, én in de ICT. Elke ontwikkeling die onze software doormaakt is gericht op het zo efficiënt mogelijk stroomlijnen van de werkzaamheden in de beveiliging, en een aantal andere branches. In de aanloop naar ons tweede en derde ISO-certificaat zijn wij tevens bezig uit te breiden op het gebied van kwaliteitsmanagement, hiertoe hebben wij recent een feedbackmogelijkheid in onze software gebouwd, en een klachtenformulier opgenomen op onze website.
Maar daarnaast kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je tips of suggesties ter verbetering van Secusoft hebt, of vragen over nieuwe modules. Vele nieuwe aanwinsten voor de software zijn er gekomen dankzij feedback van onze gebruikers!

Wil jij Secusoft zelf uitproberen? Maak dan vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar de vele voordelen van Secusoft zelf.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.