Uitgelichte functie: Nooit meer een document laten verlopen of niet bij de hand

Uitgelichte functie: Nooit meer een document laten verlopen of niet bij de hand

Uitgelichte functie: Nooit meer een document laten verlopen of niet bij de hand Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 10 februari 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We blogden al eerder over het geavanceerde herinneringensysteem dat is gekoppeld aan het personeelsdossier van Secusoft. Hierdoor vergeet jij nooit meer de verjaardag van een medewerker, of de verloopdatums van belangrijke passen en documenten zoals een identiteitsbewijs of behaalde certificaten. Maar wist je al dat de medewerker zelf ook een e-mail van Secusoft kan krijgen als zijn of haar documenten dreigen te verlopen? Dat kun jij als werkgever instellen, evenals de inzichtelijkheid van documenten voor de medewerker zelf.

Het grote voordeel hiervan is dat medewerkers zo hun persoonlijke documenten, zoals rijbewijs, ID-kaart en beveiligingspas, altijd bij de hand hebben. Iedereen heeft zo inzicht via de mobiel, in de Secusoft app, bij het eigen account.

De mogelijkheden van Secusoft

Met Secusoft kun je ongelofelijk veel doen. Hier zie je welke functies onze software allemaal heeft, maar eigenlijk is het te veel om op te noemen. Je kunt beter zelf ervaren hoe uitgebreid onze software is. En dan zijn we ook nog eens regelmatig bezig met verbeteringen en aanpassingen die de software ten goede komen. Nee, hier bij Secusoft zitten we niet graag stil.

Je krijgt een e-mail van Secusoft ter herinnering aan belangrijke datums
Ons slimme herinneringensysteem herinnert jou als eigenaar van een onderneming aan belangrijke momenten, zoals:

  • Verjaardagen van medewerkers
  • Verloopdatums contracten/arbeidsovereenkomsten
  • Verloopdatums rijbewijs, beveiligingspas en ID-kaart
  • Verloopdatums van behaalde certificaten, zoals BHV en Hondengeleiding

Tevens is het mogelijk een lijst te printen met verloopdatums en andere belangrijke datums betreffende jouw werknemers.

Standaard staat ingesteld dat medewerkers zelf ook een e-mail ontvangen ter herinnering aan de verloopdata van hun documenten. Zo kunnen zij zelf tijdig actie ondernemen als bijvoorbeeld hij beveiligings- of recherchepas verloopt, of als zij een nieuw rijbewijs moeten aanvragen. Mocht je dit niet willen, dan kun je dit in Secusoft ook uitzetten.

Als beveiliger heb altijd je beveiligingspas en ID-bewijs bij de hand met Secusoft

Documenten die je uploadt in Secusoft worden streng beveiligd bewaard. Alleen werkgever en werknemer hebben inzicht in de gegevens, mits de rechten dat de betreffende medewerker toestaan. Dit stel jij zelf in. De medewerker kan op deze wijze altijd snel de belangrijke passen, zoals ID-bewijs en beveiligingspas, tonen via de Secusoft app of de mobiele browser.

Secusoft houdt het graag persoonlijk
Secusoft heeft een groeiend aantal gebruikers. Zoveel mensen, zoveel wensen, vandaar dat wij ervoor hebben gezorgd dat een aantal zaken, bijvoorbeeld met betrekking tot het rooster, rapportageteksten en opdrachtgevers handmatig kunnen worden aangepast naar jouw voorkeur. Dat maakt het mogelijk Secusoft te personaliseren, terwijl de structuur en gebruiksvriendelijkheid van onze software van dezelfde kwaliteit blijven.

Modules die niet gebruikt worden of waar een medewerker geen recht toe heeft, verdwijnen uit het menu. Dat houdt de boel wel zo overzichtelijk. Wil jij ook de vele voordelen van Secusoft ervaren? Ga naar deze pagina en maak gratis een proefaccont aan. Volg ons ook op Facebook en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.