Veiligheid van jouw gegevens gewaarborgd

Veiligheid van jouw gegevens gewaarborgd

Veiligheid van jouw gegevens gewaarborgd Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 28 september 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Sta jij wel eens stil bij de veiligheid van jouw digitale gegevens? In een wereld vol met hackers en met Big Brother meekijkend over je schouder is het meer dan rustgevend om te weten dat er zorgvuldig wordt omgegaan met jouw gegevens.

Wij van Secusoft hebben een bijzonder gevoel voor veiligheid. Niet alleen voor het soort veiligheid die door de duizenden beveiligingsmedewerkers dagelijks wordt bewaakt in onze samenleving, maar ook voor de digitale veiligheid en bescherming van jouw waardevolle bedrijfsgegevens en de gegevens van de medewerkers.

Zelfs wanneer je de samenwerking met Secusoft B.V. verbreekt, blijven al jouw gegevens jouw eigendom. Secusoft B.V. bewaart deze gegevens niet en we delen geen gegevens met derden! Het klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk is dat helaas vaak anders.

Wat voor een cloud software je ook gebruikt, informeer altijd bij de leverancier hoe de gegevens zijn beveiligd, hoe het zit met de geheimhouding en of er niks wordt gedeeld met derden. Bij opslag van gevoelige of vertrouwelijke informatie, lees ook altijd de kleine lettertjes van de overeenkomst.

Even de belangrijkste beveiligingsmaatregelen van Secusoft op een rijtje:

  • Wanneer je klant wordt van Secusoft B.V. leggen wij alle zaken zoals privacy, geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen vast in een SaaS-overeenkomst (SaaS = Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst.
  • Onze server is een High Performance PCI DSS compliant server. Alle gegevens worden bewaard in een TIER3, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd datacentrum. De componenten zijn volledig rendundant uitgevoerd, we laten niets aan het toeval over.
  • Een SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde, versleutelde (encrypted) verbinding. Hierdoor heb je een werkomgeving waarin de medewerkers veilig in kunnen werken.
  • Je beslist zelf over de rechten van de medewerkers. In Secusoft kun je tot in detail bepalen wat iemand mag zien of doen binnen de software.
  • Wij zijn buitengewoon alert op DDoS-aanvallen. We nemen diverse maatregelen ter bescherming, afwending en voorkoming hiervan.
  • Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie met behulp van Google Authenticator en een melding wanneer het tijd is om het wachtwoord te wijzigen.
  • Als eigenaar van het beveiligingsbedrijf ben jij de enige die een inzicht heeft in het logboek. Hier zie je exact wat er gebeurt binnen jouw Secusoft omgeving.


Heb je vragen over hoe wij jouw digitale gegevens beveiligen en welke maatregelen we treffen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.