De vakantie is voorbij en wij zijn terug van niet weggeweest

De vakantie is voorbij en wij zijn terug van niet weggeweest

De vakantie is voorbij en wij zijn terug van niet weggeweest Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 26 augustus 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

In het noorden van het land is de grote vakantie voorbij. Ook in het dorp waar ons kantoor is gevestigd is het `gewone` leven van werk en school weer begonnen. De hoogste tijd voor een update. Wat is er gebeurd in de vakantie, en wat staat er de komende tijd op de planning voor Secusoft?

Bij Secusoft hebben we eventjes kunnen genieten van de - natte - zomer, maar verder heeft het Secusoft team weinig stilgezeten de afgelopen weken. Zo hebben we een aantal belangrijke systeemupdates doorgevoerd voor onze software. Wellicht heb je daarvan iets gemerkt, wanneer je jouw diensten draaide de afgelopen tijd. We zijn namelijk begonnen aan een belangrijke servertransformatie voor Secusoft.

Transformatie door groei
Het aantal gebruikers van Secusoft groeit gestaag. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! Maar dat betekent ook dat wij onze software erop moeten aanpassen, omdat deze een steeds omvangrijker aantal gebruikers moet bedienen. Wij hebben ingezet op meer servercapaciteit, om onze software beter schaalbaar te maken, zodat jij als gebruiker nog sneller kunt werken in jouw Secusoftomgeving.

Gebruikerservaring Secusoft
De komende weken zullen wij verder werken aan deze uitbreiding. Het is mogelijk dat je hier wat van merkt, uiteraard doen wij ons best voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Je kunt altijd eens kijken op onze statuspagina, wanneer je problemen met Secusoft ondervindt. Mogelijk ligt het aan je internetverbinding. Is hier niets mis mee, en is er misschien een storing binnen onze software? Dan is dat hier terug te vinden. We schreven er deze zomer een uitgebreide blog over.

Nieuw seizoen, nieuwe planningssoftware?
De vele gebruikers van Secusoft ervaren een efficiëntere werkwijze met onze software. Het is ook mogelijk om jouw ervaring met Secusoft zelf - kosteloos - te ontdekken. Bij Secusoft mag je onze software namelijk 14 dagen gratis uitproberen, voordat je besluit of je overstapt of niet. Je maakt eenvoudig en gratis een proefaccount aan via deze pagina. Bij vragen kun je contact opnemen met ons support team.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.