Statuspagina toont actuele status Secusoft

Statuspagina toont actuele status Secusoft

Statuspagina toont actuele status Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 8 juli 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Niets is zo vervelend als een apparaat dat niet werkt op het moment dat jij het nodig hebt. Vooral als je niet direct kun achterhalen waaróm het niet werkt. Jammer genoeg is zoiets nooit helemaal te voorkomen. Ook in deze digitale tijd zijn we afhankelijk van apparatuur, en kan het eens gebeuren dat je systeem een storing of een serviceonderbreking aangeeft.

De grote digitale vooruitgang heeft veel voordelen. Je werkt sneller, efficiënter en de communicatie is vele, vele malen beter. Maar er kleeft ook een klein nadeel aan de digitalisering. Het kan immers altijd gebeuren dat er onverhoopt een storing optreedt, een downtime, waardoor je even niet verder kunt werken. Weten wat er aan de hand is, en hoe lang het gaat duren, is dan wel zo prettig.

Secusoft statuspagina toont in real time de status van onze software

Om deze reden hebben wij een Secusoft statuspagina opgericht. Hier vind je eventuele storingen en gepland onderhoud, en kun je je indien gewenst aanmelden voor de mailing zodat je bij incidenten automatisch bericht krijgt per e-mail. Dat is handig voor bijvoorbeeld planners, managers en medewerkers met andere belangrijke functies binnen het bedrijf.

Onze tip: Zet deze pagina in je favorieten
Met een snelkoppeling naar onze statuspagina op jouw bookmarkbalk ben je indien nodig direct op de hoogte van de actuele status van alle facetten van Secusoft, dé software voor beveiligers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.