Statuspagina toont actuele status Secusoft

Statuspagina toont actuele status Secusoft

Statuspagina toont actuele status Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 8 juli 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Niets is zo vervelend als een apparaat dat niet werkt op het moment dat jij het nodig hebt. Vooral als je niet direct kun achterhalen waaróm het niet werkt. Jammer genoeg is zoiets nooit helemaal te voorkomen. Ook in deze digitale tijd zijn we afhankelijk van apparatuur, en kan het eens gebeuren dat je systeem een storing of een serviceonderbreking aangeeft.

De grote digitale vooruitgang heeft veel voordelen. Je werkt sneller, efficiënter en de communicatie is vele, vele malen beter. Maar er kleeft ook een klein nadeel aan de digitalisering. Het kan immers altijd gebeuren dat er onverhoopt een storing optreedt, een downtime, waardoor je even niet verder kunt werken. Weten wat er aan de hand is, en hoe lang het gaat duren, is dan wel zo prettig.

Secusoft statuspagina toont in real time de status van onze software

Om deze reden hebben wij een Secusoft statuspagina opgericht. Hier vind je eventuele storingen en gepland onderhoud, en kun je je indien gewenst aanmelden voor de mailing zodat je bij incidenten automatisch bericht krijgt per e-mail. Dat is handig voor bijvoorbeeld planners, managers en medewerkers met andere belangrijke functies binnen het bedrijf.

Onze tip: Zet deze pagina in je favorieten
Met een snelkoppeling naar onze statuspagina op jouw bookmarkbalk ben je indien nodig direct op de hoogte van de actuele status van alle facetten van Secusoft, dé software voor beveiligers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.