Toeslagen worden automatisch berekend

Toeslagen worden automatisch berekend

Toeslagen worden automatisch berekend Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 15 mei 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft is volop in ontwikkeling. Het afgelopen weekend hebben wij weer een grote update gelanceerd: toeslagen worden nu automatisch berekend! Dus feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag, volgens de betreffende cao, krijg je als planner direct te zien in Secusoft.

Reken je nu nog handmatig uit welke toeslagen je jouw medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Vanaf nu doet Secusoft dat voor je! Zo zie je in één oogopslag voor hoeveel uur er welke toeslag geldt.

Unieke beveiligingssoftware
Secusoft is dé oplossing voor alle rapportage, communicatie én planning binnen het beveiligingsbedrijf. De software is ontwikkeld door praktijkervaring in het beveiligingswezen te combineren met programmeerkennis. Dat heeft geresulteerd in een uniek backofficesysteem dat zich verder ontwikkelt as we speak. Het afgelopen weekend heeft Secusoft een nieuwe unieke update gelanceerd: automatische berekening van toeslagen! Zo zie je in één oogopslag hoeveel toeslagen je je medewerkers verschuldigd bent.

Voorbeeld 1
Wanneer je een beveiliger inplant voor een evenement tijdens Pasen, Kerstmis of in het Pinksterweekend, dan voer je bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en zie je direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent de feestdag waar een deel van de dienst op valt en past automatisch feestdagentoeslag toe.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens de cao Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (50%).

Voorbeeld 2
Wanneer je een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit zie je direct in jouw planning.

Standaardinstellingen personaliseren

Met de module `Toeslagen` in het rode deel van het menu kun je zelf toeslagen aanmaken en bestaande toeslagen aan- of uitzetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor je ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens de cao Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen cao. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!

Rooster en planning
Het toevoegen en wijzigen van diensten gaat nu geheel "on-the-fly" zonder dat je naar een nieuwe pagina hoeft te gaan. Bij het toevoegen kun je diverse nieuwe opties kiezen, zoals "niet verlonen", "niet factureren" etc. Deze opties zie je later terug in overzichten en totalen.

Wijzigingslog
Nieuwsgierig naar wat wij nog meer hebben aangepast in het backofficesysteem? Links onderaan in het menu (pc versie) van je Secusoft (test)account zie je een link `wijzigingslog`. Hier kun je zien wat de laatste wijzigingen zijn geweest aan het Secusoft platform. Ook hebben we een handig overzichtje gemaakt van de feestdagen.

Deze week gaan we aan de slag met de update: het automatisch berekenen van onregelmatigheidstoeslag. Volg ons ook op Facebook en ontvang een berichtje op je tijdlijn wanneer we een nieuwe wijziging of update doorvoeren.

Secusoft: altijd een oplossing voor jouw probleem!

Onze beveiligingssoftware is een uniek alles-in-één systeem in de beveiligingsbranche.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.