Toeslagen worden automatisch berekend

Toeslagen worden automatisch berekend

Toeslagen worden automatisch berekend Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 15 mei 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft is volop in ontwikkeling. Het afgelopen weekend hebben wij weer een grote update gelanceerd: toeslagen worden nu automatisch berekend! Dus feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag, volgens het betreffende CAO, krijgt u als planner direct te zien in Secusoft.

Rekent u nu nog handmatig uit welke toeslagen u uw medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Vanaf nu doet Secusoft dat voor u! Zo ziet u in één oogopslag voor hoeveel uur er welke toeslag geldt.

Unieke beveiligingssoftware
Secusoft is dé oplossing voor alle rapportage, communicatie én planning binnen het beveiligingsbedrijf. De software is ontwikkeld door praktijkervaring in het beveiligingswezen te combineren met programmeerkennis. Dat heeft geresulteerd in een uniek backofficesysteem dat zich verder ontwikkelt as we speak. Het afgelopen weekend heeft ontwerper Leo Hoogma een nieuwe unieke update gelanceerd: automatische berekening van toeslagen! Zo ziet u in één oogopslag hoeveel toeslagen u medewerkers verschuldigd bent.

Voorbeeld 1
Wanneer u een beveiliger inplant voor een evenement in het Pinksterweekend, dan voert u bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en ziet u direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent de feestdag waar een deel van de dienst op valt en past automatisch feestdagentoeslag toe.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens het CAO Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (35%). Het totaal gewerkte uren is 11.

Voorbeeld 2
Wanneer u een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit ziet u direct in uw planning.

Standaardinstellingen personaliseren

Bovenaan de pagina 'Mijn instellingen' staan links naar de nieuwe pagina's waar u zelf toeslagen kunt aanmaken en bestaande toeslagen aan of uit kunt zetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor u ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de nieuwe instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens het CAO Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen CAO. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!

Rooster en planning
Het toevoegen en wijzigen van diensten gaat nu geheel "on-the-fly" zonder dat u naar een nieuwe pagina hoeft te gaan. Bij het toevoegen kunt u diverse nieuwe opties kiezen, zoals "niet verlonen", "niet factureren" etc. Deze opties ziet u later terug in overzichten en totalen.

Wijzigingslog
Nieuwsgierig naar wat wij nog meer hebben aangepast in het backofficesysteem? Links onderaan in het menu (pc versie) van uw Secusoft (test)account ziet u een link 'wijzigingslog'. Hier kunt u zien wat de laatste wijzigingen zijn geweest aan het Secusoft platform. Ook hebben we een handig overzichtje gemaakt van de feestdagen.

Deze week gaan we aan de slag met de update: Automatische overurentoeslag berekenen bij overwerk. Volg ons ook op Facebook en ontvang een berichtje op uw tijdlijn wanneer we een nieuwe wijziging of update doorvoeren.

Secusoft: altijd een oplossing voor uw probleem!

Onze beveiligingssoftware is een uniek alles-in-één systeem in de beveiligingsbranche.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.