Secusoft biedt oplossing voor meer digitalisering binnen jouw bedrijf

Secusoft biedt oplossing voor meer digitalisering binnen jouw bedrijf

Secusoft biedt oplossing voor meer digitalisering binnen jouw bedrijf Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 29 juni 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Ben jij recent een eigen onderneming gestart of nog volop de mogelijkheden van een eigen bedrijf aan het onderzoeken? Wij geven je graag een paar tips waarop te moet letten bij het starten van een eigen beveiligingsbedrijf, zoals over het aanvragen van je ND Nummer en het vastleggen van een domeinnaam voor je website. Maar wist jij ook al dat er regelmatig interessante subsidies beschikbaar zijn voor (startende) ondernemers?

Subsidie voor (startende) ondernemers

Je moet het maar net even weten: er is een subsidie beschikbaar voor de digitalisering van jouw zaak. Secusoft is een van de aangesloten aanbieders bij Mijn Digitale Zaak omdat wij software bieden waarmee je jouw zaak digitaliseert op het gebied van:

  • Boekhouden
  • Digitaal klantcontact
  • Monitoren
  • Personeel
  • Technologie op de winkelvloer


Zo zijn er meer subsidies voor beginnende bedrijven beschikbaar. Ben je te druk met jouw werkzaamheden en spreek je je netwerk nauwelijks meer? Dan bestaat de kans dat je dit soort tips mist. Wij van Secusoft geven jou als beginnend ondernemer daarom graag even wat extra informatie omtrent subsidies voor beginnende ondernemers. Je vindt de door de overheid beschikbaar gestelde subsidies op RVO.nl en kunt door middel van een subsidie- en financieringswijzer navigeren door de verschillende mogelijkheden.

Hoe helpt Secusoft bij de digitalisering van jouw onderneming?

Secusoft biedt jou als ondernemer een overzichtelijk, goed beveilig platform waar jij alle zaken omtrent jouw onderneming eenvoudig, snel en veilig regelt. Te denken valt hierbij aan de personeelsplanning, werkinstructies, automatische toeslagenberekening, facturatie, rapporteren en nog veel meer.

Een van de grote voordelen van digitalisering met behulp van Secusoft is dat je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Maak vrijblijvend een proefaccount aan om te ontdekken of Secusoft bij jou past. Tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen kun je Secusoft in alle rust uitproberen. En heb je vragen, dan zit ons support team voor je klaar.

Heb je na de proefperiode besloten dat Secusoft en jij een match zijn? Dan zetten wij graag jouw proefaccount om in een betaald account. We hebben zeer aantrekkelijke startersprijzen, van basic tot pro. Secusoft software is ISO gecertificeerd en is daarmee een uiterst veilige keuze voor het verwerken van al jouw bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.