Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter

Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter

Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 27 mei 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een goede zoekfunctie is dan onmisbaar. Vooral voor ondernemers met veel personeel is het handig als je eenvoudig kunt zoeken op naam, op functie/classificatie of op contract. Secusoft bespaart jou als ondernemer een hoop moeite met zijn handige ingebouwde filterfunctie.

Lang zoeken? niet nodig
Wens je het rooster van een bepaalde periode weer te geven, dan klik je eenvoudig in `filter` de gewenste periode aan. Nu krijg je alleen de resultaten uit die periode te zien. Wil je alleen de diensten zien die nog niet zijn ingevuld? Vink dit dan bij 'status` aan, en je ziet direct een overzicht van de diensten die nog moeten worden toegewezen.

Je kan het zo gek maken als je zelf wil, zo kun je in Secusoft zoeken op type contract en status dienst, maar ook op opdrachtgevers, toeslagengroepen en zelfs op type werkzaamheden. En uiteraard kun je kiezen of je álle betreffende resultaten wilt zien, of alleen die van één enkele bv, wanneer je meerdere bedrijven hebt.

Secusoft denkt met je mee

Achter onze software zit een bron van kennis uit de praktijkwereld van de beveiliging, én van ICT, en dat maakt onze software zo uniek en gebruiksvriendelijk. Elke tool is namelijk ontworpen vanuit slechts één gedachte: het moet jou helpen je werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren. Daarom zal je geen software vinden die beter bij jou als beveiliger of ondernemer in de beveiligingsbranche past, dan Secusoft.

Wil je een gratis demo? Dat kan. Maak voor jezelf een proefaccount aan en kijk eens rustig rond. En heb je vragen? Ons support team zit voor je klaar, en helpt je graag onze software - op afstand - te ontdekken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.