Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter

Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter

Secusoft breidt zoekfunctie uit met filter Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 27 mei 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een goede zoekfunctie is dan onmisbaar. Vooral voor ondernemers met veel personeel is het handig als je eenvoudig kunt zoeken op naam, op functie/classificatie of op contract. Secusoft bespaart jou als ondernemer een hoop moeite met zijn handige ingebouwde filterfunctie.

Lang zoeken? niet nodig
Wens je het rooster van een bepaalde periode weer te geven, dan klik je eenvoudig in `filter` de gewenste periode aan. Nu krijg je alleen de resultaten uit die periode te zien. Wil je alleen de diensten zien die nog niet zijn ingevuld? Vink dit dan bij 'status` aan, en je ziet direct een overzicht van de diensten die nog moeten worden toegewezen.

Je kan het zo gek maken als je zelf wil, zo kun je in Secusoft zoeken op type contract en status dienst, maar ook op opdrachtgevers, toeslagengroepen en zelfs op type werkzaamheden. En uiteraard kun je kiezen of je álle betreffende resultaten wilt zien, of alleen die van één enkele bv, wanneer je meerdere bedrijven hebt.

Secusoft denkt met je mee

Achter onze software zit een bron van kennis uit de praktijkwereld van de beveiliging, én van ICT, en dat maakt onze software zo uniek en gebruiksvriendelijk. Elke tool is namelijk ontworpen vanuit slechts één gedachte: het moet jou helpen je werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren. Daarom zal je geen software vinden die beter bij jou als beveiliger of ondernemer in de beveiligingsbranche past, dan Secusoft.

Wil je een gratis demo? Dat kan. Maak voor jezelf een proefaccount aan en kijk eens rustig rond. En heb je vragen? Ons support team zit voor je klaar, en helpt je graag onze software - op afstand - te ontdekken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.