Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online!

Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online!

Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 20 mei 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Goed nieuws voor alle multitaskers onder ons: De nieuwste Secusoft module Mijn bedrijven is gelanceerd! Vanaf nu is het mogelijk om met meerdere bv's die jij exploiteert in één Secusoft account te werken.

Heb jij meerdere bedrijven, die zijn gelieerd aan jouw hoofdonderneming? Lever jij bijvoorbeeld niet alleen beveiligingsdiensten, maar ook verkeersregelaars, evenementenbeveiligers en/of services? Dan weet je dat je dat je deze diensten in verband met verschillende cao's vanuit verschillende bv's moet inroosteren en factureren.

Mijn bedrijven splitst jouw bv's

Secusoft denkt graag met je mee en begrijpt dat het niet handig is om elke keer van account te moeten switchen, nu je eindelijk dé software voor jouw planning en administratie hebt gevonden, waar je zo blij mee bent!
Daarom kun je vanaf nu je bv's eenvoudig laten `bijschrijven` in jouw Secusoft account, dat is goedkoper dan voor elke bv een nieuw account aanmaken. Het kost je namelijk slechts € 75,- per bv per maand.

Zo zie je, wij denken graag met je mee! Ook als je net zoals wij niet houdt van stil zitten en graag weer dóór wil. Bekijk ook eens onze instructievideo om te zien hoe de module `Mijn bedrijven` precies werkt.

Ons supportteam staat voor je klaar!
Heb jij specifieke vragen en zie je het antwoord niet op onze website staan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.