Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online!

Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online!

Nieuwe functie `Mijn bedrijven` is online! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 20 mei 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Goed nieuws voor alle multitaskers onder ons: De nieuwste Secusoft module Mijn bedrijven is gelanceerd! Vanaf nu is het mogelijk om met meerdere bv's die jij exploiteert in één Secusoft account te werken.

Heb jij meerdere bedrijven, die zijn gelieerd aan jouw hoofdonderneming? Lever jij bijvoorbeeld niet alleen beveiligingsdiensten, maar ook verkeersregelaars, evenementenbeveiligers en/of services? Dan weet je dat je dat je deze diensten in verband met verschillende cao's vanuit verschillende bv's moet inroosteren en factureren.

Mijn bedrijven splitst jouw bv's

Secusoft denkt graag met je mee en begrijpt dat het niet handig is om elke keer van account te moeten switchen, nu je eindelijk dé software voor jouw planning en administratie hebt gevonden, waar je zo blij mee bent!
Daarom kun je vanaf nu je bv's eenvoudig laten `bijschrijven` in jouw Secusoft account, dat is goedkoper dan voor elke bv een nieuw account aanmaken. Het kost je namelijk slechts € 75,- per bv per maand.

Zo zie je, wij denken graag met je mee! Ook als je net zoals wij niet houdt van stil zitten en graag weer dóór wil. Bekijk ook eens onze instructievideo om te zien hoe de module `Mijn bedrijven` precies werkt.

Ons supportteam staat voor je klaar!
Heb jij specifieke vragen en zie je het antwoord niet op onze website staan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.