Secusoft behaalt ISO 27001 certificaat!

Secusoft behaalt ISO 27001 certificaat!

Secusoft behaalt ISO 27001 certificaat! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 7 december 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft, dé software voor beveiligers, is vanaf nu trots houder van het ISO 27001 certificaat! Daarmee voldoen wij aan alle beveiligingsnormen zoals gesteld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie, een samenwerkingsverband van nationale standaardisatieorganisaties in 163 landen.

Na wekenlang documenten aanleggen waarin wij onze data- en informatiebeveiliging nauwgezet vastlegden, hebben wij afgelopen vrijdag voor de laatste maal de audit gehad van het ISO certificeringsbureau. De auditor heeft meerdere dagen meegekeken met ons kantoor in het hoge noorden. En na zijn laatste werkzaamheden had hij goed nieuws te melden: Secusoft voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging en mag zich daarmee houder van het ISO 27001 certificaat noemen! Dit certificaat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat een bedrijf kan behalen.

Topbeveiliging online
Wij blogden al eerder over het belang dat wij hechten aan online beveiliging, dat met de dag relevanter wordt. Onze klanten verwerken immers in ons systeem al hun bedrijfs-, personeels- en klantgegevens. Die gegevens beschermen tegen kwaadwillenden is ons dagelijks werk.

Wat is ISO 27001?

Het document dat je aanlegt wanneer je een ISO certificering aanvraagt, is een soort privacyverklaring, maar dan vele malen uitgebreider. Je moet elke stap die je zet documenteren, en uitgebreid verklaren hoe jij de gegevens die jou worden toevertrouwd beveiligt tegen cybercriminelen, hacks en datalekken. Omdat wij ons hier dagelijks mee bezighouden was het behalen van dit certificaat een logische vervolgstap. Maar het is geen kattenpis. Er zijn weken van voorbereiding en werk aan de audits vooraf gegaan, met als gevolg dat Secusoft, zonder een enkele non-conformity, is geslaagd!

Het certificaat prijkt vanaf nu dan ook met gepaste trots op onze website!

Secusoft, een veilige keuze
Voor de beveiliging van je bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens vertrouw jij op Secusoft en dat is niet voor niks. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat bewijzen wij dat wij beveiliging meer dan serieus nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de personeelsplanning, rapportages én communicatie van jouw beveiligingsbedrijf.

Maak maar eens een gratis testaccount aan en ervaar de vele voordelen van Secusoft zelf!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

15 februari 2024 - Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.