Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering!

Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering!

Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 30 oktober 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wat is het precies, ISO 27001 Certificering?
ISO 27001 is een wereldwijd erkende certificering die onder strenge audits behaald kan worden wanneer een bedrijf aantoonbaar voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging. In de ISO 27001 norm staat exact beschreven hoe je als bedrijf informatiebeveiliging procesmatig kunt inrichten.
Secusoft B.V. heeft het beschermen van de gegevens van alle gebruikers altijd zeer serieus genomen en heeft het zorgvuldig en integer omgaan met privacy en informatiegegevens hoog in het vaandel.
De beveiliging van alle informatie die aan Secusoft B.V. door de gebruikers is toevertrouwd voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.
Een ISO 27001 gecertificeerde gerealiseerde norm voor informatiebeveiligingsbeleid is een stevige maatregel tegen cyberaanvallen en voor de veiligheid van je gegevens.

Wat is het verschil tussen ISO 9001 en ISO 27001 certificering?
Beide certificeringen zijn onderdeel van de zogenaamde High Level Structure (HLS). Dit is een basisstructuur met daarin opgenomen alle kerneisen waaraan alle ISO-management normen moeten voldoen.
Eenvoudig gezegd is ISO 9001 een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijfsdiensten, producten en processen, terwijl ISO 27001 een gecertificeerd beveiliging risicobeheersysteem is, in het bijzonder gericht op bedrijfsinformatie- en gegevensbeveiliging.

Secusoft B.V. in afwachting van audits en hopelijk al dit jaar ISO 27001 gecertificeerd
Na veel voorbereidende werkzaamheden verricht te hebben, letterlijk honderden formulieren ingevuld en tientallen vragenlijsten weggewerkt, wachten wij van Secusoft in spanning de verplichte audits af. De audits worden afgenomen in een drietal dagen door externe auditors. Wij zijn er klaar voor!
Wanneer alles vlekkeloos zal verlopen (en daar gaan wij van uit), dan is Secusoft B.V. nog dit jaar een trotse bezitter van het ISO 27001 certificaat.

Wij houden je op de hoogte!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.