Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering!

Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering!

Secusoft gaat voor ISO 27001 Certificering! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 30 oktober 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wat is het precies, ISO 27001 Certificering?
ISO 27001 is een wereldwijd erkende certificering die onder strenge audits behaald kan worden wanneer een bedrijf aantoonbaar voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging. In de ISO 27001 norm staat exact beschreven hoe je als bedrijf informatiebeveiliging procesmatig kunt inrichten.
Secusoft B.V. heeft het beschermen van de gegevens van alle gebruikers altijd zeer serieus genomen en heeft het zorgvuldig en integer omgaan met privacy en informatiegegevens hoog in het vaandel.
De beveiliging van alle informatie die aan Secusoft B.V. door de gebruikers is toevertrouwd voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.
Een ISO 27001 gecertificeerde gerealiseerde norm voor informatiebeveiligingsbeleid is een stevige maatregel tegen cyberaanvallen en voor de veiligheid van je gegevens.

Wat is het verschil tussen ISO 9001 en ISO 27001 certificering?
Beide certificeringen zijn onderdeel van de zogenaamde High Level Structure (HLS). Dit is een basisstructuur met daarin opgenomen alle kerneisen waaraan alle ISO-management normen moeten voldoen.
Eenvoudig gezegd is ISO 9001 een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijfsdiensten, producten en processen, terwijl ISO 27001 een gecertificeerd beveiliging risicobeheersysteem is, in het bijzonder gericht op bedrijfsinformatie- en gegevensbeveiliging.

Secusoft B.V. in afwachting van audits en hopelijk al dit jaar ISO 27001 gecertificeerd
Na veel voorbereidende werkzaamheden verricht te hebben, letterlijk honderden formulieren ingevuld en tientallen vragenlijsten weggewerkt, wachten wij van Secusoft in spanning de verplichte audits af. De audits worden afgenomen in een drietal dagen door externe auditors. Wij zijn er klaar voor!
Wanneer alles vlekkeloos zal verlopen (en daar gaan wij van uit), dan is Secusoft B.V. nog dit jaar een trotse bezitter van het ISO 27001 certificaat.

Wij houden je op de hoogte!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.