Partner van VVNL (VBe NL)? Secusoft kent de cao

Partner van VVNL (VBe NL)? Secusoft kent de cao

Partner van VVNL (VBe NL)? Secusoft kent de cao Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 11 mei 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Bij Secusoft maakt het niet uit met welke cao je werkt. Wij vinden dat de software voor jou moet werken, in plaats van andersom. Daarom besparen wij jou de tijd en moeite van het handmatig overnemen van alle arbeidsvoorwaarden. Werk jij bijvoorbeeld met de Cao Veiligheidsdomein van Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (VVNL), voorheen VBe NL? Gebruik dan Secusoft voor jouw planning en facturatie, want Secusoft berekent automatisch de juiste voorwaarden en toeslagen.

Wat doet Secusoft voor beveiligingsbedrijven?

Secusoft is een veelzijdig planningsprogramma met vele ingebouwde functies die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de particuliere beveiligingsbranche, zoals roosterplanning, urenuitdraai, facturatie en automatische berekening van toeslagen. Werk jij volgens de collectieve arbeidsovereenkomst Veiligheidsdomein? De voor deze cao geldende toeslagen hebben wij al voor je in Secusoft gezet, jij kunt dus direct beginnen met plannen. Efficiënt werken, noemen we dat.

Ken jij alle arbeidsvoorwaarden uit het hoofd?
Hoe fanatiek je als ondernemer in de beveiligingsbranche ook bent, bijna niemand kent álle arbeidsvoorwaarden uit het hoofd. Daarom maakt Secusoft het jou gemakkelijk. Zo hebben wij per cao de geldende feestdagentoeslag, nacht- en weekendtoeslagen in ons systeem gezet. Jij kunt eenvoudig bij het plannen de juiste cao selecteren, en zo ben je minder tijd kwijt aan de administratieve rompslomp die dit met zich mee kan brengen.

Welke cao geldt in de beveiliging?

Als eigenaar van een beveiligingsbedrijf kun je zelf kiezen welke cao je aanhoudt voor jouw diensten. Recent is gebleken dat de cao Veiligheidsdomein (voorheen Evenementen- en Horecabeveiliging) van VVNL van toepassing blijft. Dat is het oordeel van de rechter in reactie op de eis van de Nederlandse Veiligheidsbranche om de dispensatie van de cao particuliere beveiliging op te schorten.

Kies voor een software die jou begrijpt
Wanneer je kiest voor Secusoft, kies je voor software die jou begrijpt. Bij ons zijn de lijntjes kort, en is de communicatie helder. We bieden je efficiënte software die jou veel tijd kan besparen. We hebben praktische instructievideo's en een uitgebreide kennisbank waarin het gebruik van alle softwaremodules wordt uitgelegd. Geen omslachtigheid, technische rompslomp of langlopende verplichtingen; wij gaan voor een fijne samenwerking. En heb je vragen of feedback? Dan horen wij graag van je. Ons support team zit voor je klaar!

Maak hieronder een gratis proefaccount aan en test Secusoft 14 dagen gratis uit. En heb je wat meer tijd nodig? In overleg is er veel mogelijk. We geven je graag een digitale rondleiding door onze software via TeamViewer.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.