Partner van VBe NL? Secusoft kent de cao

Partner van VBe NL? Secusoft kent de cao

Partner van VBe NL? Secusoft kent de cao Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 11 mei 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Bij Secusoft maakt het niet uit met welke cao je werkt. Wij vinden dat de software voor jou moet werken, in plaats van andersom. Daarom besparen wij jou de tijd en moeite van het handmatig overnemen van alle arbeidsvoorwaarden. Werk jij bijvoorbeeld met de Cao Veiligheidsdomein van VBe NL? Gebruik dan Secusoft voor jouw planning en facturatie, want Secusoft berekent automatisch de juiste voorwaarden en toeslagen.

Wat doet Secusoft voor beveiligingsbedrijven?

Secusoft is een veelzijdig planningsprogramma met vele ingebouwde functies die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de particuliere beveiligingsbranche, zoals roosterplanning, urenuitdraai, facturatie en automatische berekening van toeslagen. Werk jij volgens de collectieve arbeidsovereenkomst Veiligheidsdomein? De voor deze cao geldende toeslagen hebben wij al voor je in Secusoft gezet, jij kunt dus direct beginnen met plannen. Efficiënt werken, noemen we dat.

Ken jij alle arbeidsvoorwaarden uit het hoofd?
Hoe fanatiek je als ondernemer in de beveiligingsbranche ook bent, bijna niemand kent álle arbeidsvoorwaarden uit het hoofd. Daarom maakt Secusoft het jou gemakkelijk. Zo hebben wij per cao de geldende feestdagentoeslag, nacht- en weekendtoeslagen in ons systeem gezet. Jij kunt eenvoudig bij het plannen de juiste cao selecteren, en zo ben je minder tijd kwijt aan de administratieve rompslomp die dit met zich mee kan brengen.

Welke cao geldt in de beveiliging?

Als eigenaar van een beveiligingsbedrijf kun je zelf kiezen welke cao je aanhoudt voor jouw diensten. Recent is gebleken dat de cao Veiligheidsdomein (voorheen Evenementen- en Horecabeveiliging) van VBe NL van toepassing blijft. Dat is het oordeel van de rechter in reactie op de eis van de Nederlandse Veiligheidsbranche om de dispensatie van de cao particuliere beveiliging op te schorten.

Kies voor een software die jou begrijpt
Wanneer je kiest voor Secusoft, kies je voor software die jou begrijpt. Bij ons zijn de lijntjes kort, en is de communicatie helder. We bieden je efficiënte software die jou veel tijd kan besparen. We hebben praktische instructievideo's en een uitgebreide kennisbank waarin het gebruik van alle softwaremodules wordt uitgelegd. Geen omslachtigheid, technische rompslomp of langlopende verplichtingen; wij gaan voor een fijne samenwerking. En heb je vragen of feedback? Dan horen wij graag van je. Ons support team zit voor je klaar!

Maak hieronder een gratis proefaccount aan en test Secusoft 14 dagen gratis uit. En heb je wat meer tijd nodig? In overleg is er veel mogelijk. We geven je graag een digitale rondleiding door onze software via TeamViewer.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.