Nieuwe update Secusoft uitkomst voor Praktijkopleiders

Nieuwe update Secusoft uitkomst voor Praktijkopleiders

Nieuwe update Secusoft uitkomst voor Praktijkopleiders Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 24 oktober 2017

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding waarmee praktijkopleiders/trajectbegeleiders de beoordelingen van beveiligers in opleiding in het Secusoft-systeem in kunnen voeren.

Rapportage
Wanneer u beveiligers in opleiding binnen uw beveiligingsbedrijf heeft, is het natuurlijk van belang dat er een goede bezoekrapportage wordt bijgehouden over de student in kwestie. Er zal moeten worden gerapporteerd of hij of zij over bepaalde competenties beschikt én uiteindelijk vakbekwaam blijkt. De praktijkopleider (POL) is met deze werkzaamheden belast. Hij of zij kan veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van lijsten en beantwoorden van vragen op papier over de progressie van de BOL-student. Maar wanneer uw particuliere beveiligingsbedrijf gebruikmaakt van Secusoft is die rompslomp binnenkort verleden tijd!

Tijdbesparend
Stagiaires brengen altijd extra werk met zich mee. Gelukkig werkt u in 9 van de 10 gevallen aan het opleiden van een vakbekwame beveiliger. Voor de beveiligingsstudent is het belangrijk dat behaalde resultaten worden bijgehouden in een goede, overzichtelijke rapportage. Voor de praktijkbegeleider, waarschijnlijk een van uw werknemers, kan dit een hoop tijd in beslag nemen. Maar niet met SecuSoft's nieuwste update: 'POL Rapportage'.

- UPDATE - POL Rappportage is nu online!

Overzichtelijk
'POL Rapportage' is één van de nieuwste mogelijkheden die zeer binnenkort te gebruiken zal zijn in het Secusoft systeem. Het resultaat? Een duidelijk, printable overzicht voor de praktijkbegeleider én de beveiliger in opleiding zelf.

Binnenkort online
Secusoft verwacht deze nieuwe uitbreiding in het online beveiligingsportaal deze maand online te brengen. Houd onze website én Facebookpagina dus goed in de gaten!

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.