Nieuwe update SecuSoft uitkomst voor Praktijkopleiders

Nieuwe update SecuSoft uitkomst voor Praktijkopleiders SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding waarmee praktijkopleiders/trajectbegeleiders de beoordelingen van beveiligers in opleiding in het SecuSoft-systeem in kunnen voeren.

Rapportage
Wanneer u beveiligers in opleiding binnen uw beveiligingsbedrijf heeft, is het natuurlijk van belang dat er een goede bezoekrapportage wordt bijgehouden over de student in kwestie. Er zal moeten worden gerapporteerd of hij of zij over bepaalde competenties beschikt én uiteindelijk vakbekwaam blijkt. De praktijkopleider (POL) is met deze werkzaamheden belast. Hij of zij kan veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van lijsten en beantwoorden van vragen op papier over de progressie van de BOL-student. Maar wanneer uw particuliere beveiligingsbedrijf gebruikmaakt van SecuSoft is die rompslomp binnenkort verleden tijd!

Tijdbesparend
Stagiaires brengen altijd extra werk met zich mee. Gelukkig werkt u in 9 van de 10 gevallen aan het opleiden van een vakbekwame beveiliger. Voor de beveiligingsstudent is het belangrijk dat behaalde resultaten worden bijgehouden in een goede, overzichtelijke rapportage. Voor de praktijkbegeleider, waarschijnlijk een van uw werknemers, kan dit een hoop tijd in beslag nemen. Maar niet met SecuSoft's nieuwste update: 'POL Rapportage'.

- UPDATE - POL Rappportage is nu online!

Overzichtelijk
'POL Rapportage' is één van de nieuwste mogelijkheden die zeer binnenkort te gebruiken zal zijn in het SecuSoftsysteem. Het resultaat? Een duidelijk, printable overzicht voor de praktijkbegeleider én de beveiliger in opleiding zelf.

Binnenkort online
SecuSoft verwacht deze nieuwe uitbreiding in het online beveiligingsportaal deze maand online te brengen. Houd onze website én Facebookpagina dus goed in de gaten!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.