Nieuw: Weerbestendige tiewraps met NFC-tags bij Secusoft!

Nieuw: Weerbestendige tiewraps met NFC-tags bij Secusoft!

Nieuw: Weerbestendige tiewraps met NFC-tags bij Secusoft! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 29 januari 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Kost het bijhouden van bezochte controlepunten je te veel tijd? Tijd die je als ondernemer liever zou besteden aan andere zaken... Maak kennis met Secusoft registratiesoftware! Door gebruik te maken van scanbare controlepunten wordt het foutloos uitvoeren van een controleronde een kleine moeite, en zo kan jij als beveiliger weer snel door naar het volgende object!

Nieuw: NFC-tags in tiewrap voor een vlekkeloze checkpointregistratie

Is het de bedoeling dat aangedane checkpoints snel en foutloos geregistreerd kunnen worden? Secusoft levert tiewraps met NFC-tag voor een professionele tijdregistratie. Deze zijn extreem sterk en weerbestending, de ideale (buiten)oplossing voor checkpointregistratie. Deze NFC-tags in tiewrapvorm bevestig je eenvoudig aan een hekwerk, of op een andere locatie waar bijvoorbeeld boren niet is toegestaan.

» Liever een kunststof bord met NFC-tags bestellen? Bekijk een voorbeeld hier »

Wat doet Secusoft checkpointregistratie?
Wanneer een medewerker een controlepunt scant, wordt dit geregistreerd in Secusoft, waarbij elke registratie wordt voorzien van datum, tijdstip, naam medewerker, opdracht en gps-coördinaten. Zo heb je altijd een sluitende checkpointregistratie voor jouw eigen administratie en natuurlijk voor jouw opdrachtgever.

De tiewraps zijn verkrijgbaar in een opvallend groene kleur, en worden voorzien van een sticker met zeer grote kleefkracht. Dit maakt de tags weerbestendig. Wij kunnen deze leveren met een algemeen security logo, of met het logo van jouw bedrijf. Zo is voor onderhoudspersoneel direct duidelijk dat het om een veiligheidsmaatregel gaat, en zullen de tags niet worden verwijderd.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden. Mail naar support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.