Cuanto cuesta?

Cuanto cuesta?

Cuanto cuesta? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 12 augustus 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Een typische vraag voor de Nederlanders onder ons, maar ook internationaal iets wat ondernemers zich bij een belangrijke nieuwe aanschaf voor hun onderneming afvragen: Wat kost dat?
Wat betaal je bijvoorbeeld voor de overstap naar een compleet alles in één-programma voor je backoffice, zoals Secusoft?

Met Secusoft bespaar je jezelf de moeite (en kosten) van het onderverdelen van o.a. je rapportage, planning en facturatie in verschillende systemen. Ook het zelf laten ontwikkelen of bouwen van een systeem is een flinke uitgave, en sluit bepaalde veiligheidsrisico's niet uit. Onze software bevat tal van veiligheidsaspecten, en is gebouwd met specialistische kennis van IT, gecombineerd met praktijkervaring in de beveiliging.

Wij hebben onze prijzen toegepast én onderverdeeld in de kleinere (zzp`er), en grotere gebruiker. Wat jij op dit moment betaalt voor je backoffice, weet alleen jij. Wat je bij Secusoft betaalt hebben wij helder geformuleerd op onze `Prijzen` pagina.

Helderheid
Helder, zonder kleine lettertjes of langlopende contracten, zo werken wij bij Secusoft. Zelf houden wij niet van addertjes onder het gras, en die verstoppen wij dan ook niet voor onze gebruikers. Bij Secusoft betaal je een vast bedrag per maand, waarvoor je jouw eigen subdomein krijgt binnen onze software. Met onze software heb je praktisch alles wat je nodig hebt voor het runnen van een beveiligingsbedrijf op één plek. Zoals de:

  • urenregistratie
  • planning
  • werkinstructies
  • rapportages
  • facturatie en offertes
  • en nog veel meer...

Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op onze `Functies` pagina. Deze wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld, want bij Secusoft zitten we niet graag stil.

Ondernemen = bezig blijven
Secusoft leeft. Anders kunnen we het niet omschrijven. Ons programma is opgericht naar aanleiding van een groeiende behoefte van ondernemers in de beveiligingsbranche, en ontwikkelt zich voortdurend dankzij de feedback van onze gebruikers. Wij denken met hen mee, en hebben efficiëntie voor de ondernemer op nummer één staan.
Een interessante ontwikkeling is dat inmiddels ook ondernemers in andere branches onze software gebruiken, zoals het NFC-tag systeem waar ook fabrieksterreinen, recreatieparken en ziekenhuizen veel baat bij hebben.

Wij werken dagelijks aan de verfijning van onze modules, en luisteren hierbij naar onze gebruikers. Wij houden je op de hoogte van alle uitbreidingen en updates via onze social kanalen, zoals Facebook en LinkedIn. Op YouTube vind je tevens praktische instructievideo's over hoe je onze software kunt gebruiken.

Bereikbaarheid en support
Beveiligers werken op afwijkende tijden. Surveillance en andere beveiligingsdiensten zijn geen 9-tot-5 banen. Daarom wijkt onze bereikbaarheid ook af van dat van andere softwareontwikkelaars.
Secusoft heeft een zeer goede bereikbaarheid, en is in geval van nood 's avonds of in het weekend bereikbaar. Kom je ergens niet uit en kan het niet wachten tot maandagochtend? Dan mag je ons bellen, mailen of appen, en krijg je snel een reactie. Dát vinden onze gebruikers fijn, zo blijkt uit de Google-reviews die klanten over ons schrijven. Ons enthousiaste supportteam zit voor je klaar.

En last but not least: wij ondernemen duurzaam. Bij ons geen grote kantoren, of bezoeken waarvoor wij het land doorreizen. We blijven ons te allen tijde bewust van onze CO2-footprint en maken nauwelijks zakelijke kilometers. Het contact met onze gebruikers geschiedt voornamelijk telefonisch en via TeamViewer, waarbij wij jou op afstand vertrouwd maken met de Secusoftomgeving door een rondleiding te geven op je eigen computer.
Onze duurzame werkwijze uit zich tevens in het gebruik van ledverlichting, zonnepanelen en energiezuinige computers.

Wij investeren in veiligheid
In 2020 heeft Secusoft het hoogst haalbare certificaat voor de veiligheid behaald: ISO 27001! Veiligheid staat bij ons voorop, zo hebben wij tal van maatregelen genomen om de veiligheid van onze gebruikers en hun klanten te waarborgen. Onze server is optimaal beveiligd en elke gebruiker heeft zijn eigen database. Zaken als geheimhoudingsplicht en technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen worden contractueel vastgelegd, en wij zorgen voor een beveiligde verbinding middels een SSL-certificaat voor al onze gebruikers. Wil je weten welke veiligheidsmaatregelen wij nog meer hebben genomen? Je vindt het onder het kopje `Veiligheid` op onze website.

Test onze software gratis uit
Wil je precies weten wat je krijgt als je Secusoft gaat gebruiken? Maak dan eens een proefaccount aan en test onze software twee weken gratis uit. We horen graag wat je ervan vindt!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.