Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 22 april 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met resultaat: ook in 2023 reden wij 0 zakelijke kilometers!

Hoe kun je de zakelijke kilometers in de ban doen?

Natuurlijk is dit niet voor elke ondernemer weggelegd, maar gelukkig werken wij als softwaredeveloper en -leverancier de hele dag (en soms nacht) achter de computer. Wij zijn hierdoor tevens goed ingericht om support te bieden via de digitale snelweg. Ook demo's bieden wij persoonlijk en veilig aan via TeamViewer. Dat is een handig, voor de ontvanger gratis te downloaden programma waarmee onze support medewerker jouw computer op afstand kan besturen, en zo meer tekst en uitleg geven over de software en bepaalde modules.

Zo kunnen wij eenvoudig demo's geven, en kleine en grote hulpvragen beantwoorden, en bereiken we niet alleen klanten in Nederland, maar ook daarbuiten, zoals in België, Suriname en Curaçao. Medewerkers van Secusoft hoeven dus niet het hele land door te rijden, en dat zie je terug in de zakelijke kilometers. Die zijn al jarenlang minimaal; namelijk 0!

Eigen energievoorziening Secusoft

Daarnaast hebben wij onze eigen energievoorziening. De voordelen zijn tweeledig, zo verzorgen wij onze eigen stroomtoevoer in geval van uitval of een elektriciteitsblackout. Hier lees je meer over de stroomvoorziening die wij met behulp van zonnepanelen en accu's en omvormers hebben aangelegd.

Daarnaast is ons kantoor goed geïsoleerd, en werken we uitsluitend met apparaten, zoals pc's en monitors, in de meest zuinige energieklasse.

Van papier naar digitaal: minder papierwerk dankzij Secusoft software
Maar de meest duurzame kant van Secusoft is natuurlijk het digitaliseren en uitfaseren van papier. Waar vroeger voor elke rapportage, en elke planning nog pen en papier benodigd was, hebben wij veel onderdelen van de werkzaamheden zoverre gedigitaliseerd dat er een hoop papier en daarmee bomen wordt bespaard. En dat is weer een prachtig voordeel van onze complete, betaalbare alles in één-software!

Nog meer energie besparen? Ontdek Secusoft donkere modus (Tip voor de nachtbeveiliger)
Vind jij het ook belangrijk om duurzaam te werken, waar mogelijk? Ben je vaak in de nacht aan het werk? Dan is de donkere modus van Secusoft écht wat voor jou! Door dit te activeren in jouw accountinstellingen bespaar jij nog meer energie. Goed voor jou, en voor de planeet!

Test hier gratis jouw ervaring met Secusoft

Om vrijblijvend onze software uit te testen, en te kijken hoe Secusoft jou bevalt, maak je hier gratis een proefaccount aan. Vele tevreden gebruikers gingen je al voor, bekijk onze prachtige Google reviews hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.