Praktijkopleiding (POL) Rapport

Praktijkopleiding (POL) Rapport SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

'POL Rapport' is één van de nieuwste mogelijkheden in het SecuSoftsysteem. Het resultaat? Een duidelijk, printklaar overzicht voor de praktijkbegeleider én de beveiliger in opleiding zelf.

Met POL Rapport houden praktijkbegeleiders de voortgang en resultaten van hun beveiligingsstudenten eenvoudig bij. Er is ruimte voor gemaakte afspraken en al of niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden kunnen eenvoudig worden aangevinkt indien behaald. SecuSoft biedt hiermee een overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus ook tijd, voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw bedrijf!

Wilt u zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.