Praktijkopleiding (POL) Rapport

Praktijkopleiding (POL) Rapport SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

'POL Rapport' is één van de nieuwste mogelijkheden in het SecuSoftsysteem. Het resultaat? Een duidelijk, printklaar overzicht voor de praktijkbegeleider én de beveiliger in opleiding zelf.

Met POL Rapport houden praktijkbegeleiders de voortgang en resultaten van hun beveiligingsstudenten eenvoudig bij. Er is ruimte voor gemaakte afspraken en al of niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden kunnen eenvoudig worden aangevinkt indien behaald. SecuSoft biedt hiermee een overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus ook tijd, voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw bedrijf!

Wilt u zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.