Praktijkopleiding (POL) Rapport

Praktijkopleiding (POL) Rapport Secusoft, dé software voor beveiligers

'POL Rapport' is één van de nieuwste mogelijkheden in het Secusoftsysteem. Het resultaat? Een duidelijk, printklaar overzicht voor de praktijkbegeleider én de beveiliger in opleiding zelf.

Met POL Rapport houden praktijkbegeleiders de voortgang en resultaten van hun beveiligingsstudenten eenvoudig bij. Er is ruimte voor gemaakte afspraken en al of niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden kunnen eenvoudig worden aangevinkt indien behaald. Secusoft biedt hiermee een overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus ook tijd, voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw bedrijf!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Vandaag is het internationale linkshandigendag - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag is het internationale linkshandigendag

Al sinds 1976 staat de linkshandigendag in teken van even stilstaan bij de honderden ongemakken die linkshandigen in het dagelijks leven ervaren. De meeste zaken die eenvoudig en vanzelfsprekend zijn ... lees verder »

Secusoft vernieuwd en uitgebreid - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft, dé software voor beveiligers, vernieuwd en uitgebreid. Secusoft: meer dan een planning systeem alleen. Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.