Wist je dat we nog meer doen dan alleen software leveren?

Wist je dat we nog meer doen dan alleen software leveren?

Wist je dat we nog meer doen dan alleen software leveren? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 24 maart 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Je kent ons inmiddels vast als leverancier van Secusoft. Wij bieden software die speciaal is gebouwd voor ondernemers in de beveiliging en handhaving. Secusoft wordt inmiddels ook gebruikt in andere branches, met dank aan de handige modules die breed toepasbaar zijn, zoals die voor rapportage, registratie en facturatie.
Maar wist je dat wij naast software bouwen en leveren, nog veel meer doen?

Hoogma Webdesign, voor nette websites mét goede service

Al sinds 2003 verzorgen wij voor het MKB websites, domeinnamen, mailservers, spamfilters, antivirus en nog veel meer internetdiensten. Dat doen wij met ons IT-bedrijf Hoogma Webdesign. Vooral ons eigen gebouwde CMS-systeem, genaamd HWCMS, is een uitkomst voor veel ondernemers die graag een nette website met een goede prijs- en kwaliteitverhouding willen hebben. Met ons gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem `kleur` je eenvoudig zelf je website in, en vult deze aan met blogs, foto's en teksten. Ook het openen van een webshop behoort tot de mogelijkheden. Je website wordt indien gewenst geheel in de kleuren en huisstijl van jouw onderneming gemaakt.

De technische kant, zoals onder andere de beveiliging van je website, een goede mobiele weergave en het uitvoeren van alle nodige updates aan de website, verzorgen wij bij Hoogma Webdesign voor je. Zo ben je verzekerd van een website die goed bereikbaar is en een snelle laadtijd heeft, en ook nog eens goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, waarover zo meteen meer.

Internationale klantenkring

Net als met Secusoft beperkt onze klantenkring zich bij Hoogma Webdesign ook niet enkel tot ons eigen land. Zo hebben wij klanten in o.a. Duitsland, Amerika, Spanje en Italië. Onze klantenservice is door onze eigen internationale ervaringen, waarover je meer kunt lezen op de website van Hoogma Webdesign, uitstekend in zowel het Nederlands als in het Engels, Duits en Spaans. Mede daardoor weten mensen ons goed te vinden, en houden wij de drempel van ons bedrijf zo laag mogelijk.

Een uitkomst voor beveiligingsbedrijven
Een mooi aantal bedrijven is inmiddels bekend met HWCMS en maakt hier naar tevredenheid gebruik van. In ons portfolio zie je een overzicht van de websites die wij hebben mogen verzorgen. Hier zie je tevens dat een groeiend aantal beveiligingsbedrijven HWCMS ervaart als een goede manier om een nette en veilige website te onderhouden. Heb je zelf geen tijd om je te verdiepen in het beheer van je website, dan kunnen wij je dit eventueel ook uit handen nemen.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO

Wil je weten wat SEO kan betekenen voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf? SEO zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website tonen aan mensen die op zoek zijn naar de diensten of producten die jij aanbiedt. Door op strategische plaatsen jouw teksten te plaatsen, laat jij aan Google weten wat jouw onderneming biedt, en zal de zoekmachine jouw website sneller tonen bij relevante zoekopdrachten. In HWCMS geven we precies aan waar je deze teksten, zoals meta-titles en meta-descriptions, moet plaatsen, en wat deze omschrijvingen moeten bevatten. We kunnen je indien gewenst nog wat extra tips voor zoekmachineoptimalisatie geven.

Doordat wij de broncode van het HWCMS-systeem volledig zelf hebben geschreven, is deze uniek en niet vervuild, wat ook weer erg goed is voor de vindbaarheid van jouw HWCMS-website. Je leest er alles over op de website van Hoogma Webdesign.


Wil jij weten wat wij voor de online zichtbaarheid van jouw bedrijf kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een mooie website voor een nette prijs, altijd met de service die jij van ons gewend bent? Kijk dan eens op Hoogmawebdesign.com of volg ons op sociale media zoals Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons uitgebreide aanbod internetdiensten.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.