Voordelige en betrouwbare tijdregistratie met QR/NFC

Voordelige en betrouwbare tijdregistratie met QR/NFC

Voordelige en betrouwbare tijdregistratie met QR/NFC Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 25 februari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Je wil als eigenaar van een beveiligingsbedrijf kunnen aantonen dat alle controlepunten, of check points, zijn gecontroleerd tijdens een ronde. Met de module QR/NFC heb je de mogelijkheid om een nauwkeurige tijdregistratie vast te leggen. Het is tevens een zeer accurate vastlegging van het aantal gewerkte uren van je medewerkers.

QR-codes en NFC-tags vervangen oude systemen zoals `de pijp`

Vroeger registreerde je de klokpunten met een pijpvormig apparaat, welke je tegen een chip aan moest duwen. Zulke systemen zijn echter kostbaar en allang achterhaald. Tegenwoordig is een digitaal kloksysteem meer voor de hand liggend. Het is immers een stuk eenvoudiger om je te registreren door je mobiele telefoon tegen een NFC-tag te houden, of om een QR-code op locatie te scannen. Dan wordt direct op dat moment de GPS-locatie geregistreerd, en kan zowel werkgever als klant live zien welke check points zijn gecontroleerd.

Werkinstructies op locatie getoond
Een bijkomend voordeel van het scannen van de controlepunten met een mobiele telefoon is dat de specifieke instructies direct worden getoond aan de beveiliger in kwestie. Zo kun jij aantonen aan de opdrachtgever dat alle punten zijn aangedaan. De klant heeft op zijn beurt inzicht in alle aangedane, maar ook in overgeslagen check points. Met het filter in QR/NFC tags kun je namelijk ook direct inzien welke punten er niet gescand zijn.

Ook heb jij als werkgever een accurate tijdregistratie met de gewerkte uren van jouw medewerkers, met deze moderne `mobiele prikklok`, waar zij kunnen in- en uitklokken voor aanvang, en afsluiting dienst.

Controlepunten registreren met QR/NFC-tags

Hoe zit het ook alweer precies met QR en NFC? Hier geven wij meer uitleg over deze twee eenvoudige en betrouwbare manieren van tijdregistratie.

Voordelig en effectief systeem
De kosten van een NFC-tag of QR-code zijn laag, zeker in vergelijking met oudere alternatieven. Dit is dan ook een goede vervanging van oude systemen voor checkpointregistratie.

Wil je meer weten over het gemak van registreren middels QR-code of NFC-tag, of heb je andere vragen? Neem dan contact op met het Secusoft supportteam. Wij helpen je graag. Of maak een proefaccount aan op Secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.