Volledig rooster inzien met beperkt datumbereik

Volledig rooster inzien met beperkt datumbereik

Volledig rooster inzien met beperkt datumbereik Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 7 juli 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Centralisten en piketmedewerkers van een beveiligingsbedrijf mogen vaak als één van de weinige medewerkers het volledige rooster inzien. Dat heeft te maken met de taken die zij uitvoeren waarbij ze moeten weten wie er wanneer dienst heeft. Maar niet zelden is de verleiding om het rooster `alvast even` te bekijken voor de komende periode (al dan niet voor collega's) groot. En dat is nou nét niet de bedoeling, vooral niet wanneer de planner nog niet klaar was, en het rooster nog niet heeft vrijgegeven.

Volledige roosterinzage mét datumbeperking

Het is vanaf nu mogelijk in Secusoft om het rooster volledig in te zien, maar wel met een beperkt datumbereik. Je geeft hiermee inzagerecht tot een week vóór vandaag, en in de toekomst nooit verder dan dat het rooster is vrijgegeven. Hieronder zie je hoe je dat doet.

Bezoek ook onze kennisbank voor uitleg en instructie
Je kunt ook terecht bij onze uitgebreide online kennisbank voor alle soorten instructies hoe je onze software kunt toepassen, of aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf. Of je downloadt een snel startenhandleiding voor medewerkers die nieuw zijn met het gebruik van Secusoft.
Daarnaast nemen we regelmatig nieuwe instructievideo's op, waarin we laten zien hoe je bepaalde handelingen binnen de software uitvoert. Je vindt ze op ons YouTubekanaal.

Het instellen van de correcte roosterinzage
Voor het toewijzen van de rechten voor volledige roosterinzage is het belangrijk dat je de medewerker de juiste rechten verleent. "Rooster inzage" moet bij hem of haar op groen staan.

Bij de Instellingen in het rode deel van het menu (het 'tandwieltje`) klik je vervolgens op het tabblad rooster. Nu heb je de mogelijkheid om `Rooster bekijken bij inzien op groen` te zetten op: `Beperken tot 1 week terug en niet verder dan vrijgegeven`.

Test onze planningssoftware gratis uit

Wil je wel eens zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Maak dan een gratis proefaccount aan en test Secusoft twee weken zelf! Wil je graag wat meer uitleg of heb je specifieke vragen? Dan zijn wij te bereiken per mail, telefoon of WhatsApp.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.