Met SecuSoft houdt u tijd over

Met SecuSoft houdt u tijd over SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

"Helaas zitten er maar 24 uur in een dag", "Ik kom tijd tekort", en: "Druk, druk, druk". Dat zijn enkele veelgehoorde opmerkingen van ondernemers. U, als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf, zult beamen dat u met een eigen bedrijf eigenlijk 'nooit echt vrij bent'.
Met SecuSoft wordt de kans op een vrij uurtje ineens een stuk groter.

Efficiëntie
Gebruikt u nu nog Excel voor uw urenregistratie, een apart programma voor facturatie en WhatsApp en/of gedeelde documenten voor het contact met uw werknemers? De kans is groot dat u hier dagelijks veel tijd aan kwijt bent. We kunnen u niet ál het werk uit handen nemen, maar we kunnen u wel helpen uw werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen. Wij hebben namelijk SecuSoft ontwikkeld: het alles-in-éénsysteem voor de backoffice van uw bedrijf.

Wist u bijvoorbeeld dat u met SecuSoft de volgende zaken gemakkelijk regelt?

  • Roosters en planningen
  • Urenregistratie
  • Calamiteitenrapportage
  • Dienstrapporten voor Hotel/Receptie/Piketdienst/Stand by
  • Automatische berekening gereden kilometers per beveiliger/per opdracht
  • Rapportagesysteem voor praktijkbegeleiders
  • SecuSoft factuursysteem met geavanceerde mogelijkheden
  • Automatisch splitsen van factuurbedragen voor de G-rekening
  • Uitstekende weergave op uw smartphone


Bespaar tijd (en geld)
Bespaar tijd (en geld) en schakel nu over op SecuSoft. Elke medewerker een eigen login en alleen u heeft toegang tot het masteraccount met toezicht op alles wat er gebeurt binnen het systeem. Maak een testaccount aan of meld je aan via 085-1300760, 06-45466932 of info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.