Secusoft.com en Secusoft.be zijn online!

Secusoft.com en Secusoft.be zijn online!

Secusoft.com en Secusoft.be zijn online! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 15 april 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Yes! Na jarenlange onderhandeling over de domeinnaam Secusoft.com zijn we met de domeinnaamverkoper tot een overeenkomst gekomen. Op dit moment vertalen wij onze software en websiteteksten tevens naar het Engels, zodat wij ook onze Engelstalige internationale klanten kunnen aanspreken met onze efficiënte `Software for private security companies`.

Daarnaast hebben wij meer goed nieuws, want ook de domeinnaam Secusoft.be is ingericht. Vanaf nu is het mogelijk onze beveiligingssoftware volledig te customizen voor onze Belgische klanten.

Eerder blogden wij al over de internationale zaken die Secusoft doet. Want ook over de grens is er behoefte aan betaalbare software die specifiek is ontworpen voor beveiligingsbedrijven. Ook in België, Suriname, Curaçao en andere landen hebben beveiligers baat bij een alles in één-programma voor hun urenregistratie en planning, en voor werkinstructies, rapportages, facturatie, offertes en meer.

Belgisch-Nederlands, een prachtige taal!
Wist je trouwens dat beveiligers in België `bewakers` worden genoemd? En beveiligingsbedrijven `bewakingsfirma's?` Het is een mooie taal, waar wij ons in hebben verdiept voor het aanpassen van de teksten en natuurlijk het logo. Ben je benieuwd hoe het tot nu toe is geworden? Neem dan zeker eens een kijkje op Secusoft.be.

Genoeg over ons. Wat vind jíj van Secusoft?

Wij horen graag hoe onze gebruikers onze software ervaren. Want Secusoft is ontworpen voor en in samenspraak mét beveiligers. Jullie zijn waar wij het voor doen. En als jij als beveiliger en gebruiker van Secusoft tips hebt, of dingen aangepast zou willen zien, dan horen wij dit graag. Wij staan altijd open voor feedback, en, indien mogelijk, passen wij dingen snel aan.

Ben je nog geen klant, maar wil je onze software wel graag eens proberen? Dan hebben wij goed nieuws. Dat mag namelijk 2 weken lang gratis en voor niks. En heb je meer tijd nodig om alle handige functies uit te proberen? Zoals gezegd is er in overleg veel mogelijk.
Ga naar de testomgeving en ervaar onze software zelf!

Vragen worden bij ons snel beantwoord

Voor alle gebruikers van Secusoft hebben wij een handige Kennisbank samengesteld. Hierin staan tal van vragen en antwoorden, zodat je in de meeste gevallen snel weer verder kunt werken. Kom je er onverhoopt toch niet uit, of heb je voor je installatie toch echt even wat meer uitleg nodig? Dat geven wij graag via TeamViewer. Wij kunnen dan op afstand met je meekijken, en je alle handige en relevantie functies van onze software voor jouw beveiligingsbedrijf laten zien.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.