Secusoft Goes Abroad: Exotisch en anders, beveiliging op Curaçao

Secusoft Goes Abroad: Exotisch en anders, beveiliging op Curaçao

Secusoft Goes Abroad: Exotisch en anders, beveiliging op Curaçao Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 oktober 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Een spannend onderdeel van het Nederlands Koninkrijk, met beduidend beter weer. Denk aan de wuivende palmen, mooi gekleurde gevels, witte stranden en blauwe zee. En denk aan de beveiligers (en in tegenstelling tot de Nederlandse collega’s zwaar bewapend) die er voor zorgen dat alles soepel, veilig en netjes verloopt.

En jawel, ook de beveiligers op Curaçao hebben inmiddels kennis gemaakt met de voordelen van Secusoft, de planningssoftware voor de beveiligers en ze hebben ervaren hoe fijn en efficiënt men kan werken met een programma dat voorzien is van zoveel handige functionaliteiten.

Overdracht vuurwapen

Secusoft is dus buiten de Europese grenzen getreden, voor ons een nieuwe ervaring dat ook een aantal aanpassingen en uitbreidingen met zich meebracht. Want wat te denken over functionaliteit “Overdracht vuurwapen”? De beveiligers op Curaçao zijn in ‘volle bepakking’ en dan is het na een gewerkte dienst echt wel handig om precies te kunnen registreren wie welke wapens heeft meegenomen of heeft ingeleverd.
Onnodig te zeggen - en zo ken jij Secusoft ook uit je dagelijkse praktijk - is dat Leo Hoogma inmiddels heeft gezorgd voor alle nodige aanpassingen in Secusoft planningssoftware.

Operationele Beveiligings Dienst Curaçao (O.B.D.)

Operationele Beveiligings Dienst (O.B.D.) op Curaçao is opgericht in 2007 en specialiseert zich in het mobiele surveillance, persoonsbeveiliging, alarm monitoring en alarmopvolging, objectbeveiliging, geld- en waardetransport en alle soorten Corona beveiliging (zoals het handhaven van de in september ingestelde avondklok).

In de afgelopen dertien jaar is O.B.D. onder de dagelijkse leiding van de eigenaar en oprichter de heer Kevin Hu-a-ng uitgegroeid tot een bekend en alom gerespecteerd beveiligingsbedrijf op Curaçao.

Wij van Secusoft heten O.B.D. en de heer Kevin Hu-a-ng van harte welkom bij de steeds groeiende familie van tevreden Secusoftgebruikers en verheugen ons op een jarenlange, vruchtbare samenwerking!

Meer informatie op: https://obdcuracao.com/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.