Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft vernieuwd en uitgebreid Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 9 augustus 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft, dé software voor beveiligers, vernieuwd en uitgebreid.

Secusoft: meer dan een planning systeem alleen.
Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase bereikt. Met onze ICT achtergrond en een inkijk in de beveiligingswereld hebben wij dit zeer complete en uiterst veilige softwarepakket ontwikkeld. Inmiddels kent Secusoft vele eindgebruikers die dankzij het online portaal sneller en overzichtelijker hun administratie, planning en rapportages kunnen beheren. Secusoft is uitgegroeid tot een professioneel softwarebedrijf speciaal gericht op de beveiligingsbranche.
Door de diversiteit en flexibiliteit van Secusoft kunnen we probleemloos grote beveiligingsbedrijven met honderden werknemers bedienen maar ook startende zzp beveiligers, Secusoft heeft voor iedereen een passende en werkbare oplossing.

Duidelijk, overzichtelijk, tijdbesparend en eenvoudig in het gebruik.
Ons Secusoft team presenteert trots onze vernieuwde website vol praktische en inspirerende ideeën. Achter de coulissen zijn wij al een aantal maanden bezig, en de aanpassingen mogen er zijn. Onze Secusoft website heeft een modern, fris uiterlijk gekregen en onze bezoekers worden vloeiend en eenvoudig door de website geleid.
Wat hebben wij verbeterd?

  • Eenvoudige navigatie
  • Nieuwe kleuren
  • Nieuw beeldmerk
  • Informele taal


Sprekende vlotte kleuren maken het geheel aantrekkelijk, de duidelijke navigatie brengt de bezoeker snel naar elke gewenste informatie. Ons streven is om jou goed, helder en duidelijk te informeren over onze diensten, mogelijkheden, systemen en nieuwtjes. Mede daardoor hebben we gekozen voor een informele schrijfstijl die past bij onze toegankelijke organisatie.
Overtuig jezelf en bezoek onze vernieuwde website! Laat ons vooral via social media weten wat je ervan vindt.

Vernieuwd proefaccount, 14 dagen lang vrijblijvend te proberen.
En niet alleen onze website is vernieuwd, er heeft een super frisse wind gewaaid door alle gelederen van Secusoft. Zo heeft het Secusoft beeldmerk een spannende verandering ondergaan, de aanwezigheid van Secusoft op diverse sociale media heeft een nieuw gezicht gekregen en als je een Secusoft proefaccount aanmaakt, kom je terecht in een volledig ingerichte werkomgeving vol werkbare en gebruiksvriendelijke opties waar je twee weken lang vrijblijvend alle mogelijkheden van Secusoft kan uitproberen. Kortom, een aantal belangrijke aanpassingen en toevoegingen om de vele functionaliteiten van Secusoft nog uitgebreider te maken.

Diverse handige nieuwe functionaliteiten.
Het is uiteraard niet bij visuele aanpassingen gebleven. Ons Secusoft team heeft ook belangrijke vernieuwingen en uitbreidingen gerealiseerd in het softwarepakket zelf.
Naast de vernieuwde mogelijkheid om het systeem vrijblijvend uit te proberen is ook de navigatie tussen verschillende onderdelen, zoals roosters, facturatie, berekenen van toeslagen, ingehuurd personeel etc. vernieuwd en weergegeven in verschillende kleurblokken wat het voor de gebruiker helder en overzichtelijk maakt.
Nieuwe Secusoft klanten kunnen kiezen uit diverse instap pakketten waarbij de maand prijs varieert afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal medewerkers.

Wij begrijpen dat veiligheid van je gegevens een hoge prioriteit heeft.
Secusoft beheert uw gegevens veilig en integer. Met een Secusoft account ben je verzekerd van een beveiligde verbinding.
Wat doen wij om je gegevens veilig te houden?

  • Secusoft maakt gebruik van een High Performance PCI DSS compliant server met 24/7 server management
  • Inloggen met 2-stapsverificatie met behulp van Google Authenticator
  • Alle gebruikers een eigen database
  • De eigenaar bepaalt wie wat kan zien
  • Regelmatige beveiligingsscans door een gespecialiseerd bedrijf
  • Uitgebreid logboek waar alle handelingen in worden opgeslagen


Een vakbekwaam Secusoft team om je nog beter van dienst te zijn.
Secusoft is de nummer 1 planningssoftware speciaal ontworpen voor de beveiligingsbedrijven. Ons doel is om de communicatie binnen jouw bedrijf te verbeteren en je dagelijkse werkzaamheden efficiënt, soepel en accuraat te laten verlopen.
Om je daarbij te kunnen ondersteunen en door onze recente groei hebben wij ons Secusoft team uitgebreid met een aantal enthousiaste en vakbekwame collega’s.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.