Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie

Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie

Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 28 september 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft bevat tal van slimme koppelingen die ervoor zorgen dat de software communiceert met andere programma's, dit zijn zogenoemde API-koppelingen. Zo is er interactie tussen Secusoft en o.a. TriOpSys, KVK, Postcode en Google Agenda. Daar hebben wij nu een nieuwe koppeling aan toegevoegd, namelijk met Mollie. Hiermee kun je eenvoudig online betalingen ontvangen, direct vanuit de facturenmodule in Secusoft.

Mollie is een online betaalomgeving waarmee je snel en veilig digitaal kunt betalen. Dankzij de koppeling met Secusoft kun jij als ondernemer een online betaalverzoek creëren en meesturen bij elke factuur. Hierdoor worden betalingen gemakkelijker geregeld, en wordt de kans dat jij regelmatig `achter je geld aan moet zitten` een stuk kleiner.

Online betalingen ontvangen activeren in Secusoft

Wil jij ook dat de facturen die je naar je klanten stuurt worden voorzien van een betaallink? Stap 1 is het aanmaken van een Mollie-account. Gebruik hiervoor onze partnerlink, zodat wij kunnen zorgen dat de communicatie met Secusoft op juiste wijze verloopt.

Mollie zal een aantal gegevens willen verifiëren, zoals je identiteit en jouw bankgegevens, dit kan een aantal dagen duren. Wanneer je alle gevraagde gegevens nauwkeurig hebt ingevuld en jouw Mollie-account is geactiveerd, dan is het tijd voor stap 2: Het invoeren van de Mollie-registratiesleutel, ofwel key, in je Secusoftaccount. Vind je dit lastig, dan helpen wij jou hier graag even bij. Je kunt alvast zien hoe het werkt in onze korte en praktische instructievideo.

Betaallink en QR-code automatisch aan de facturen toegevoegd
Zodra de koppeling live staat, wordt bij elke nieuw toegevoegde of gewijzigde factuur automatisch een betaallink gecreëerd, die wordt getoond in de mail richting de klant.

Op de factuur in pdf wordt een unieke QR-code getoond, welke eveneens leidt naar de unieke betaalpagina. De klant kan je factuur direct online voldoen.

Wil je meer weten? Je mag onze software gratis uitproberen of jouw vraag mailen naar support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.