Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie

Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie

Online betalingen ontvangen? Het kan met Secusoft & Mollie Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 28 september 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft bevat tal van slimme koppelingen die ervoor zorgen dat de software communiceert met andere programma's, dit zijn zogenoemde API-koppelingen. Zo is er interactie tussen Secusoft en o.a. TriOpSys, KVK, Postcode en Google Agenda. Daar hebben wij nu een nieuwe koppeling aan toegevoegd, namelijk met Mollie. Hiermee kun je eenvoudig online betalingen ontvangen, direct vanuit de facturenmodule in Secusoft.

Mollie is een online betaalomgeving waarmee je snel en veilig digitaal kunt betalen. Dankzij de koppeling met Secusoft kun jij als ondernemer een online betaalverzoek creëren en meesturen bij elke factuur. Hierdoor worden betalingen gemakkelijker geregeld, en wordt de kans dat jij regelmatig `achter je geld aan moet zitten` een stuk kleiner.

Online betalingen ontvangen activeren in Secusoft

Wil jij ook dat de facturen die je naar je klanten stuurt worden voorzien van een betaallink? Stap 1 is het aanmaken van een Mollie-account. Gebruik hiervoor onze partnerlink, zodat wij kunnen zorgen dat de communicatie met Secusoft op juiste wijze verloopt.

Mollie zal een aantal gegevens willen verifiëren, zoals je identiteit en jouw bankgegevens, dit kan een aantal dagen duren. Wanneer je alle gevraagde gegevens nauwkeurig hebt ingevuld en jouw Mollie-account is geactiveerd, dan is het tijd voor stap 2: Het invoeren van de Mollie-registratiesleutel, ofwel key, in je Secusoftaccount. Vind je dit lastig, dan helpen wij jou hier graag even bij. Je kunt alvast zien hoe het werkt in onze korte en praktische instructievideo.

Betaallink en QR-code automatisch aan de facturen toegevoegd
Zodra de koppeling live staat, wordt bij elke nieuw toegevoegde of gewijzigde factuur automatisch een betaallink gecreëerd, die wordt getoond in de mail richting de klant.

Op de factuur in pdf wordt een unieke QR-code getoond, welke eveneens leidt naar de unieke betaalpagina. De klant kan je factuur direct online voldoen.

Wil je meer weten? Je mag onze software gratis uitproberen of jouw vraag mailen naar support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.