Nieuwe module in Secusoft: Webformulieren

Nieuwe module in Secusoft: Webformulieren

Nieuwe module in Secusoft: Webformulieren Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 januari 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We zijn het nieuwe jaar nog maar net begonnen, of er is alweer een hoop gedaan bij Secusoft. Zo hebben we o.a. een grote update uitgerold met verbeteringen op bijna alle vlakken, zoals optimalisatie van processen, nieuwe functies en velden en verbeterde logging.

De eerste nieuwe module van het nieuwe jaar is ook al een feit. Wij hebben namelijk `Webformulieren` toegevoegd aan onze software. Met deze nieuwe functie maak en verstuur je eenvoudig online formulieren vanuit Secusoft, en heb je inzicht in ingevulde formulieren.

Zo regel je snel en simpel je klantenevaluatie, personeelstevredenheidsonderzoeken en klachtenregistratie. Secusoft sluit hiermee nog beter aan bij bedrijven die ISO gecertificeerd zijn, of die werken met een kwaliteitskeurmerk zoals van de VEB.

De module webformulieren is zeer divers toepasbaar

Toepassingen waarvoor de functie Webformulieren kan worden gebruikt zijn uiteenlopend. Zo kunnen webformulieren onder andere worden gebruikt ten behoeve van:

 • Invullen van intakeformulier medewerkers, zzp`ers of inhuurpartijen
 • Evaluaties zoals klanttevredenheid of een personeelstevredenheidsonderzoek
 • Efficiënte klachtenregistratie en -afhandeling
 • Verspreiding van bedrijfsdocumenten en -informatie, zoals een RI&E of vluchtplan


Een webformulier maken en gebruiken
Om een webformulier in Secusoft te maken en te delen maak je allereerst invulvelden aan. Dit zijn de vragen waarop antwoord gegeven dient te worden, zoals `Wat is uw naam?` en `Beoordeel uw ervaring met onze dienstverlening`. Hierbij kan er worden gekozen voor diverse types invulvelden, zoals een normaal of groot tekstveld, een pulldown lijst, checkbox, radio button, e-mailveld of datum. Er kan ook worden gekozen voor een tekstveld zonder invulmogelijkheid.

Vervolgens ontwerp je het nieuwe webformulier. Hierbij is ruimte voor een inleidende tekst, waarna je alle invulvelden opgeeft dit je wilt gebruiken, in de gewenste volgorde. Kies vervolgens welke openbaarheid het online invulformulier heeft. Kies uit de volgende mogelijkheden:

 • Iedereen met een link (openbaar)
 • Alleen ingelogde gebruikers (medewerkers)
 • Alleen ingelogde klanten (via klantenportaal)
 • Iedereen met een geldige link die is uitgenodigd via webform

Na opslaan kan het formulier direct worden gedeeld met de juiste ontvangers, waarna zij het formulier online kunnen invullen en verzenden naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Bekijk hoe het werkt in onze nieuwste instructievideo:

Geen gedoe met losse downloads en prints

Goed nieuws voor de digibeten onder ons: Met deze nieuwe Secusoft functie hoef je geen held te zijn met de computer. Je opent de link, vult het formulier in en klikt op `Versturen`. Er hoeft niets te worden gedownload, opgeslagen, bijgevoegd of gemaild. Het e-mailadres dat wordt opgegeven bij het ontwerpen van het formulier wordt gebruikt om de ingevulde formulieren naar te mailen.

Met de nieuwe module bereik je eenvoudig snel het juiste doel, en heb je in je Secusoft account altijd een mooi overzicht van ingevulde webformulieren. Je kunt zelf aangeven welke belangrijke informatie er in het overzicht moet worden getoond, zodat je snel zicht hebt op bijvoorbeeld verbeterpunten, wie het formulier heeft ingevuld, etc. Net waar jij de nadruk op wilt leggen.

Secusoft komt bedrijven met een keurmerk op meerdere vlakken tegemoet
Heeft jouw onderneming een keurmerk van de VEB, of draagt het een veiligheidscertificaat zoals ISO 9001? Wij merken dat er in de beveiligingsbranche vaak wordt gevraagd om dergelijke veiligheidscertificaten. Door ook met jouw onderneming te voldoen aan de strenge veiligheidseisen die worden gesteld, en te zorgen voor een certificaat, onderscheid jij je van andere bedrijven. Werken met Secusoft is voor veel (potentiële) opdrachtgevers een groot pluspunt.

Secusoft is zelf partner van de VEB en houder van het ISO 27001 certificaat. Op dit moment zitten wij tevens in het traject voor de certificering van ISO 27701 (privacy) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement). Bij ons wordt alle data verwerkt en opgeslagen in een extreem goed beveiligde omgeving, en daarnaast nemen wij nog tal van voorzorgsmaatregelen op het gebied van veilige dataopslag.

Secusoft biedt vele tools die het jou gemakkelijker maken te voldoen aan jouw verplichtingen omtrent ISO 9001 zoals:

 • Contractbeheer
 • Herinneringen
 • Bedrijfsmiddelen
 • Kledingbeheer
 • Leveranciersmanagement met KVK checks
 • En meer

Secusoft vrijblijvend uitproberen

Wij leveren dé software die jou als ondernemer helpt bij het automatiseren en vereenvoudigen van tal van werkprocessen. Wil jij zelf zien hoe Secusoft jouw ondernemersbestaan makkelijker maakt? Aarzel niet en open vrijblijvend een proefaccount van Secusoft. In deze testomgeving probeer je zonder aankoopverlichting alle functies van Secusoft 14 dagen lang gratis uit. Ga je over op een abonnement, dan helpen wij jou graag met het installeren van jouw bedrijfsgegevens, logo en personeels- en klantgegevens. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.