Nieuwe module: Automatische overzichten

Nieuwe module: Automatische overzichten

Nieuwe module: Automatische overzichten Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 14 juni 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

We hebben een zeer grote update uitgerold met vele verbeteringen die zich uitstrekken over de gehele software. Met elke nieuwe toevoeging groeit onze software, en om te voorkomen dat dit ten koste gaat van de snelheid efficiëntie van onze software, optimaliseren wij met grote regelmaat onze scripts en werkprocessen. Daarnaast zijn we weer een stap verder naar het volledig meertalig maken van Secusoft!

En dan hebben we ook nog een gloednieuwe module gelanceerd. Hiermee worden automatisch diverse overzichten per mail naar je verzonden op vaste intervallen. Bijvoorbeeld alle nieuw toegevoegde rapporten, of een lijst met aanwezige personen uit de module Persoonsregistratie.

Automatische overzichten ontvangen

Wie werkt met Secusoft was al bekend met het gemak van automatische mailings. Zo kan je herinneringen ontvangen voor bepaalde momenten, zoals verloopdata van passen en id-bewijzen, of voor verjaardagen van medewerkers. Hier is nu een een mooie functie aan toegevoegd: Overzichten - naar behoefte - automatisch in je mailbox ontvangen.

Mogelijkheden automatische overzichten
De nieuw toegevoegde functie kent verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf aangeven welke overzichten je wilt ontvangen, en met welke regelmaat, bijvoorbeeld op een bepaalde dag, op een vast tijdstip.

  • Momentopname van persoonsregistraties - Dit geeft je dagelijks of wekelijks een lijst met alle aanwezige personen, en hun huidige status, zoals geregistreerd in de module Persoonsregistraties. Meegenomen in het overzicht worden alle registraties waarvan de aankomstdatum in het verleden ligt, en waarbij vertrekdatum niet aangegeven is OF in de toekomst ligt. Je kunt zoveel automatische overzichten met verschillende intervallen instellen als je wilt, gesorteerd per opdrachtgever of opdracht (locatie).
  • Overzicht van alle nieuw toegevoegde items en/of rapportages - Deze optie biedt jou een mooi overzicht van alle nieuw toegevoegde items en/of rapportages. Ook dit overzicht ontvang je naar jouw behoefte in je mailbox, het is ook mogelijk om te filteren op één specifiek object of specifieke opdrachtgever. Je kunt hierbij ook aangeven welke soorten rapportages je wilt ontvangen, bijvoorbeeld enkel de alarmbonen, dienstrapporten, ronderapporten, dienstoverdrachten of ontzeggingen, of juist allemaal.

Handig en overzichtelijk: dat is Secusoft

Ben jij op zoek naar software die jouw werkzaamheden efficiënter zal doen verlopen? Maak gratis kennis met Secusoft en probeer ál onze modules 2 weken langs gratis uit.

Wij zijn er voor jou, service en een goed bereikbare klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Heb je opmerkingen of suggesties, of heb je aan 14 testdagen niet genoeg omdat je het druk hebt met je werkzaamheden? In overleg is er heel veel mogelijk. Bel ons gerust, of neem via de mail contact op met het Secusoft support team en ontdek hoeveel tijd jij kunt besparen met de efficiënte plannings- en registratiesoftware Secusoft!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.