Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat je voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest je dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar SecuSoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij je meerdere surveillancerapporten in een keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer je voor een en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

SecuSoft: altijd bij de hand
De auto waarmee jij je als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle nodige communicatieapparatuur, waarmee je indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werk je waarschijnlijk op een tablet of je mobiele telefoon (met SecuSoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld je eens in hoe handig het zou zijn als je meerdere rapporten in één combirapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Ervaar SecuSoft zelf!
Probeer nu SecuSoft uit via de demoknop rechtsbovenaan de pagina, of meld je vandaag nog aan bij het meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke rapportage-, planning- en communicatiesysteem: SecuSoft. Voor slechts € 135,- euro per maand maakt jouw beveiligingsbedrijf hier al gebruik van.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Welkom bij SecuSoft: ZSecurity! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: ZSecurity!

We hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf ZSecurity maakt vanaf nu ook gebruik van alle voordelen en gemakken van SecuSoft! ZSecurity is een bedrijf professioneel beve... lees verder »

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten? - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten?

Wanneer je als beveiliger een bijzondere situatie aantreft, of iets ziet wat je niet vertrouwt, dien je een specifiek rapport over het betreffende voorval op te maken. Dit lijkt aan het begin misschie... lees verder »