Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat u voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest u dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar SecuSoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij u meerdere surveillancerapporten in een keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer u voor een en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

SecuSoft: altijd bij de hand
De auto waarmee u zich als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle nodige communicatieapparatuur, waarmee u indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werkt u waarschijnlijk op een tablet of uw mobiele telefoon (met SecuSoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld u zich eens in hoe handig het zou zijn als u meerdere rapporten in één combirapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Ervaar SecuSoft zelf!
Probeer nu SecuSoft uit via de demoknop rechtsbovenaan de pagina, of meld u vandaag nog aan bij het meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke rapportage-, planning- en communicatiesysteem: SecuSoft. Voor slechts € 135,- euro per maand maakt uw beveiligingsbedrijf hier al gebruik van.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

BOA Bond pleit voor duidelijkheid en training - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

BOA Bond pleit voor duidelijkheid en training

De Nederlandse BOA Bond is een petitie gestart waarin wordt verzocht om meer praktijkgerichte training voor alle buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's). Daarnaast wil zij meer duidelijkheid over wa... lees verder »

SecuSoft geeft korting aan leden VEB! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft geeft korting aan leden VEB!

Het kaf van het koren onderscheiden. Zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid, dat vinden wij bij SecuSoft belangrijk, net als u. Daarom hebben wij ons aangesloten bij branche... lees verder »