Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat u voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest u dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar SecuSoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij u meerdere surveillancerapporten in één keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer u voor één en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

SecuSoft: altijd bij de hand
De auto waarmee u zich als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle benodigde communicatieapparatuur, waarmee u indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werkt u waarschijnlijk op een tablet of uw mobiele telefoon (met SecuSoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld u zich eens in hoe handig het zou zijn als u meerdere rapporten in één combinatierapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.