Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 3 april 2018

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat u voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest u dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar Secusoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij u meerdere surveillancerapporten in één keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer u voor één en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

Secusoft: altijd bij de hand
De auto waarmee u zich als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle benodigde communicatieapparatuur, waarmee u indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werkt u waarschijnlijk op een tablet of uw mobiele telefoon (met Secusoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld u zich eens in hoe handig het zou zijn als u meerdere rapporten in één combinatierapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.