Nieuw: het combinatierapport

Nieuw: het combinatierapport Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
,

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat u voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest u dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar Secusoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij u meerdere surveillancerapporten in één keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer u voor één en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

Secusoft: altijd bij de hand
De auto waarmee u zich als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle benodigde communicatieapparatuur, waarmee u indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werkt u waarschijnlijk op een tablet of uw mobiele telefoon (met Secusoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld u zich eens in hoe handig het zou zijn als u meerdere rapporten in één combinatierapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam

13 februari 2020 - In de koude en natte maand februari hebben wij van Secusoft, de meest complete software voor de beveiligers, wederom gezocht naar een ondernemer van de maand. Uit... lees verder »

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born!

5 februari 2020 - Opnieuw hebben wij van Secusoft, dé software voor beveiligers, een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Apeople Security uit Born is vanaf nu een g... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.