Nieuw: Automatische opslag van rooster in pdf op moment van vrijgeven

Nieuw: Automatische opslag van rooster in pdf op moment van vrijgeven

Nieuw: Automatische opslag van rooster in pdf op moment van vrijgeven Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 11 januari 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wanneer je werkt volgens de cao particuliere beveiliging, dan weet je dat je wekelijks (op de vrijdag) het rooster voor de komende vier weken dient vrij te geven. Zo weten medewerkers waar ze rekening mee kunnen houden, en voorkom je dat je verschuivingstoeslag moet betalen. In Secusoft is de publicatie van het rooster met één druk op de knop geregeld. Nieuw hierbij is dat het rooster automatisch wordt opgeslagen in jouw Secusoft bestanden. Zo vind je bij een eventuele cao-controle gemakkelijk en snel het rooster terug, zoals dat eruit zag op het moment van publiceren.

Cao-controle... een hoofdpijndossier?

We blogden al eerder over de spanning die een cao-controle met zich mee kan brengen. Je kent het wel; je hebt alles goed geregeld voor je bedrijf, je klanten en je medewerkers, je werkt hard, en dan dien je ook nog de cao uit je hoofd te kennen... Dat laatste schiet er dan door tijdgebrek vaak bij in.

Wat houdt verschuivingstoeslag in de beveiliging precies in? Je leest het hier!

Maar wat nou ineens de cao-controleurs op de stoep staan, met vragen over de verschuivingstoeslag?
Dan kun je maar beter zorgen dat je alles goed geregeld hebt. Geen zorgen, door Secusoft te gebruiken, heb jij in elk geval een streepje voor. Zo laat jij namelijk zien dat jij naleving van de cao serieus neemt. En dankzij de nieuw toegevoegde roosterfunctie toon jij nu ook met gemak aan, hoe het rooster eruitzag op het moment van publiceren. Zo kan voorkomen worden dat je hoge boetes moet betalen, omdat je te weinig toeslag zou hebben uitgekeerd.

Secusoft. Dat is dé software voor beveiligers!

Met Secusoft regel jij tal van zaken veilig, eenvoudig en efficiënt online. Zo zijn jouw rapportages eenvoudig op te stellen en te verzenden naar je opdrachtgevers, en bouw je gemakkelijk een simpel werkrooster of zeer complexe evenementenplanning met Secusoft. Ook regel je je financiële zaken, zoals tarieven, offertes en klantcontracten binnen een streng beveiligde, drievoudig ISO-gecertificeerde omgeving, en worden zaken als tijdregistratie gemakkelijk en snel meegenomen binnen de dagelijkse werkzaamheden binnen jouw bedrijf.
Onze software biedt tevens een compleet HRM-pakket, en door geavanceerde koppelingen worden toeslagen, reiskosten en kilometers voor je medewerkers automatisch automatisch berekend.

Secusoft kent jouw cao
Secusoft is gebouwd vanuit praktijkervaring in de beveiliging. Wij weten waar de schoen knelt. Wanneer je werkt met de cao particuliere beveiliging zul je merken dat Secusoft hier goed op is ingesteld. Maar ook wanneer je werkt met een andere cao, zoals Veiligheidsdomein, is Secusoft te tweaken en naar jouw voorkeuren aan te passen. Ook het white labelen van de software, soms aantrekkelijk voor grote bedrijven, is mogelijk. Heb jij andere, specifieke wensen, dan horen wij dat graag.

Test Secusoft vrijblijvend 14 dagen uit!

Wil jij weten wat Secusoft voor jou kan betekenen? Je kunt vandaag beginnen met testen van onze software. Je mag Secusoft 14 dagen kosteloos uitproberen. We horen graag wat je ervan vindt, of waar je tegenaan loopt. Het Secusoft support team zit klaar om je te helpen!

Maak een proefaccount aan voor jouw onderneming via onderstaande knop, of mail naar support@secusoft.nl als je wilt dat wij dit voor je regelen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.