Nieuw: API-koppeling met Google Agenda!

Nieuw: API-koppeling met Google Agenda!

Nieuw: API-koppeling met Google Agenda! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 april 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft heeft een API-koppeling gebouwd waarmee jouw beveiligingsdiensten automatisch in je Google Agenda gezet worden. Dit is vooral handig voor beveiligers die werkzaam zijn voor verschillende beveiligingsbedrijven. Ze hoeven dan niet meer bij de verschillende werkgevers in te loggen, maar zien alle eigen diensten in hun Google Agenda!

Het had even wat voeten in de aarde, want een dergelijke koppeling bouwen is precisiewerk, en niet in de laatste plaats een gevoelige klus. Gelukkig zijn wij hierin gespecialiseerd en kun jij nu op veilige wijze gebruik maken van deze nieuwe tool in Secusoft, waarmee je nóg meer tijd bespaart. Je hoeft namelijk niet langer je diensten van verschillende werkgevers zelf in jouw agenda te zetten. Dat doet Secusoft voor je.

Koppel je Google Agenda met Secusoft
Het enige wat jij als beveiliger hoeft te doen, is je Google Agenda koppelen aan jouw Secusoft account. Dat gebeurt via onze beveiligde API-koppeling. Vervolgens zullen alle diensten die die de planner van het beveiligingsbedrijf voor jou in het rooster zet, automatisch in jouw Google Calendar verschijnen. Je kunt elke werkgever een andere kleur geven, voor nog meer overzicht. Zo zie je in één oogopslag voor wie je die dag werkt, of dat het bijvoorbeeld om een ander soort agenda-item (zoals een privéafspraak) gaat.

Veiligheid staat voorop bij Secusoft

Wij hechten veel belang aan online veiligheid, offline en online safety versterken elkaar immers. Wij zijn dan ook niet voor niets houder van het ISO 27001 certificaat, dat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat je kunt behalen. Maar we doen meer, kijk maar eens op onze pagina over veiligheid.
De koppeling zorgt er dan ook niet voor dat wij inzage hebben in jouw agenda, of dat jouw werkgever kan zien wat jij nog meer allemaal doet. Dat ziet alleen degene die is ingelogd op het Google-account: jij dus. Onze koppeling maakt mogelijk dat jij vanaf nu al jouw diensten op één overzichtelijke plek gebundeld hebt!

Wil je meer weten over de efficiëntie van een alles in één-programma voor je planning, urenregistratie en meer?

Bel, mail of WhatsApp met Secusoft! Want wij zijn ontwikkeld voor en in samenspraak met beveiligingsbedrijven en gaan graag met je in gesprek. Wij hebben zelf praktijkervaring in de beveilingsbranche, en weten waar we over praten. Maar mis jij bepaalde functies die volgens jou onmisbaar zijn voor een goede planningssoftware? Een praktische tool voor jou betekent ook een praktische tool voor andere beveiligers, dus wij denken graag met jou mee. Neem vrijblijvend contact met ons op, of probeer Secusoft twee weken lang gratis uit!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.