NFC-tags? Een kind kan de was doen!

NFC-tags? Een kind kan de was doen!

NFC-tags? Een kind kan de was doen! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 17 juni 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Er is een groeiende belangstelling voor het gebruik van NFC-tags voor tijdregistratie. Niet alleen bij beveiligingsbedrijven, maar ook bij fabrieksterreinen, recreatieparken en ziekenhuizen. En dat is niet voor niets. Door het gebruik van NFC-tags zijn onduidelijkheden over aanwezigheid voorgoed verleden tijd. Met NFC-registraties heb je een nauwkeurig overzicht van gescande - en ongescande tags, inclusief tijds- en locatiestempel.

De installatie van NFC-tags wordt kinderlijk eenvoudig met onze instructievideo!

Wat is een NFC-tag?
Heb je er nog nooit mee gewerkt, dan geven wij je eerst even een korte uitleg: Een NFC-tag is een chipje in bijvoorbeeld een sticker, schroefdop of tie wrap. Scan je deze tag met je mobiele telefoon, dan wordt er een link in je browser geopend met speciale gegevens van de chip, samen met de exacte locatie en de tijd van de scan.

Voor beveiligingsbedrijven is dit een goede manier om aan te tonen op welke momenten zij welke controlepunten hebben bezocht. Alle NFC-registraties worden op geslagen in het Secusoft account, zodat het management of de eigenaar van het beveiligingsbedrijf deze registraties kan uitlezen, en zo een exacte tijdregistratie heeft voor de opdrachtgever.

Hoe gebruik je NFC-tags?

Voor het gebruik van NFC-tags hoef je geen dure aanschaf te doen of ingewikkelde software te installeren. Je koopt de tags voordelig via bijvoorbeeld NFC-Nederland, en programmeert ze aan de hand van onze praktische instructievideo eenvoudig zelf.

Vervolgens plaats je de NFC-tags op de gewenste plaats en zijn ze direct te gebruiken. Bijvoorbeeld voor tijdregistratie van aanvang/einde dienst of als checkpoint voor controlerondes.
NFC-tags zijn tevens te programmeren voor andere functies.

Het Secusoft support team helpt je graag
En kom je er zelf niet uit? Dan helpen wij je graag. Neem dan contact op met het support team van Secusoft. Dat kan via 085-1300760 of support@secusoft.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.