Naam van inhuurbedrijf wordt verborgen

Naam van inhuurbedrijf wordt verborgen

Naam van inhuurbedrijf wordt verborgen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 2 juni 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Werk jij als ondernemer veel met inhuurpartijen, dan word je deze week vast nóg een stukje blijer van Secusoft. Wij geven je namelijk de mogelijkheid om zelf te bepalen wie wat ziet, bij het uitvoeren van klussen voor een opdrachtgever. Zo kun je wel tonen wie er aan het werk is bij een klus, maar blijft voor de opdrachtgever tegelijkertijd verborgen dat deze medewerker via een derde partij aan het werk is. Zo behoud jij met jouw bedrijf het overzicht en straal je professionaliteit uit naar je opdrachtgevers en medewerkers.

Geen inhuurpartijen zichtbaar op urenuitdraai
Wanneer je regelmatig werkt met inhuurpartijen is het niet wenselijk om elke medewerker die via een derde komt een eigen inlog te geven in Secusoft. Je belast hiermee onnodig je medewerkerscapaciteit, en daarbij hoeft niet iedereen in te loggen via een eigen account om bijvoorbeeld een rapportage aan te maken of om het rooster in te zien. Het volstaat in dit geval om de inhuurpartij toe te voegen als medewerker.

Maar je wilt natuurlijk op de urenuitdraai liever niet dat de naam van deze derde partij naar voren komt. En tegelijkertijd wil je wel weten wie op welke post staat. Bijvoorbeeld de naam van de hondengeleider als de klant vraagt om beveiliging met hond. Daarom heb je nu de mogelijkheid in Secusoft om bij een dienst die wordt gedraaid door de medewerker met contracttype `Inhuur` de naam van de uitvoerende medewerker in te vullen. Deze naam wordt vervolgens getoond bij de dienst in het rooster, en op de urenspecificatie-uitdraai die je stuurt naar de opdrachtgever.

Waarom wist ik dit niet?

Ben je verbaasd over de vele handige functionaliteiten van Secusoft en vraag je je af waarom je dit nog niet wist? Dat komt doordat wij niet stil zitten, en constant onze software verder uitbreiden en verder fine tunen in het voordeel van onze gebruikers. Wij luisteren naar de feedback van de mensen in het veld, die Secusoft dag in, dag uit gebruiken.

Wil jij onze software wel eens uitproberen? Dat kan en mag tijdelijk gratis. Je krijgt van ons namelijk standaard 14 dagen de tijd om Secusoft te ontdekken, kosteloos en vrijblijvend. In die 14 dagen maak je gebruik van alle mogelijkheden van onze software. En is de proefperiode verlopen, dan kies je zelf of je verder gaat met Secusoft, hier zie je direct wat het kost en wat je daarvoor allemaal krijgt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.