Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 4 september 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo ontwerpen wij daarnaast nette aanvang- en eindeborden, voorzien van NFC-tags, waarmee Secusoftgebruikers zich gemakkelijk kunnen aan- of afmelden voor hun dienst. Ook zijn de stevige kunststoffen borden te gebruiken als checkpoints tijdens controlerondes.

Voordelen van NFC-bordjes voor jouw onderneming
Inmiddels hebben wij al een mooi aantal klanten mogen voorzien van borden met logo's en tags. Het grote voordeel van de borden is dat ze kunnen worden geleverd met schroefgaten, waardoor ze in principe overal kunnen worden opgehangen. Ook zijn ze eenvoudig schoon te houden, en scanbaar met praktisch elke mobiele telefoon.

Door de smartphone tegen een tag te houden wordt er een connectie gemaakt. Zo kan een beveiliger zich bijvoorbeeld aan- of afmelden voor een dienst, of kunnen er tijdens een controleronde diverse checkpoints worden geregistreerd.
Elke registratie wordt voorzien van tijdstip en gps-coördinaten, waardoor `alvast even aanmelden voor de dienst`, bijvoorbeeld terwijl men nog onderweg is naar de locatie, niet meer mogelijk is. De werkgever ziet altijd het exacte tijdstip van aanvang en einde dienst in het scanoverzicht in Secusoft.

Een ander voordeel is dat je direct inzichtelijk hebt welke controlepunten er bijvoorbeeld tijdens een surveillance, zijn aangedaan. Mocht er een checkpoint zijn vergeten, dan zie je dit direct. Indien gewenst kan de opdrachtgever meekijken via het klantenportaal.

Mogelijkheden NFC-tags op een kunststoffen bord
Wij laten je graag een aantal bordjes zien die wij voor onze klanten gemaakt hebben. Uiteraard zijn deze online gezet met uitdrukkelijke toestemming van elke betreffende klant.
Wil jij deze borden ook gaan gebruiken binnen jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via support@secusoft.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.