Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 19 oktober 2023

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001 certificaat maakt dat Secusoft de eerste drievoudig ISO gecertificeerde software in deze branche, een unicum!

Wat zijn ISO certificaten?

ISO staat voor International Organization for Standardization, dit is een internationale organisatie die de standaard opstelt voor het verkrijgen van een kwaliteitscertificaat. Als softwarebedrijf dat actief is in de beveiligingsbranche, vinden wij het erg belangrijk te voldoen aan alle veiligheidseisen die worden gesteld op het gebied van online databeveiliging, privacybescherming en kwaliteitsmanagement.

Waar staan de certificaten ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27701 voor?

Elk certificaat is gericht op een andere kwaliteit. Zo staat het behalen van ISO 9001 certificaat garant voor kwaliteitsmanagement binnen een organisatie. Het richt zich op het vaststellen en uitvoeren van systematische benaderingen, met als doel de kwaliteit van producten en diensten te waarborgen en te verbeteren.
Bekijk ons ISO 9001 certificaat

ISO 27001 is dé internationale norm voor informatiebeveiliging. Het helpt organisaties bij het identificeren van informatiebeveiligingsrisico's en bij het implementeren van beheersmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen. Secusoft is in bezit van ISO 27001 sinds 2020.
Bekijk ons ISO 27001 certificaat

ISO 27701 is een uitbreiding van ISO 27001. Deze specifieke norm richt zich op privacymanagement, en helpt organisaties om de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen, te voldoen aan privacywetgeving en privacyrisico's te beheren.
Bekijk ons ISO 27701 certificaat

Hoe behaal je een ISO-certificaat?

Vind je het leuk om te lezen wat Secusoft allemaal doet om aan deze strenge internationale kwaliteitseisen te voldoen? We vertellen er graag meer over! Wist je trouwens dat wij jou als ondernemer ook graag helpen bij het behalen van jouw ISO? Onze software is bij uitstek geschikt door tal van handige functies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via support@secusoft.nl.

Secusoft heeft in de branche een unicum bereikt door drievoudig ISO-gecertificeerd te zijn, en het Secusoft team voelt dan ook gepaste trots, dat de dagelijkse inzet voor het garanderen van een veilige, beschermde werkomgeving, waarbij aandacht voor de klant centraal staat, op deze manier wordt erkend.

Wil jij werken in een drievoudig ISO-gecertificeerde omgeving?

Wil jij kennis maken met Secusoft, of heb je al eens met de software gewerkt en kun je nu je een eigen bedrijf bent gestart niet meer zonder onze planning-, facturatie-, rapportage- en registratiesoftware? Maak vrijblijvend een Secusoftaccount aan en start vandaag nog met werken in onze ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27701 gecertificeerde software.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Uitbreiding Surveillance combirapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uitbreiding Surveillance combirapport

2 juli 2024 - De module `Surveillance combirapport` is geschikt voor veiligheidsprofessionals in de mobiele surveillance, die tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten uitvoeren. Secusoft biedt... lees verder »

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.