Kiest u voor een exacte registratie van de gewerkte tijden?

Kiest u voor een exacte registratie van de gewerkte tijden?

Kiest u voor een exacte registratie van de gewerkte tijden? Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 4 juni 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft maakt het voor de beveiligingsbranche mogelijk om te werken met NFC-transponders.
Wilt u beschikken over exacte tijdsregistratie (gewerkte uren) van uw werknemers?
Bent u geïnteresseerd in werken met een dergelijk geavanceerd controlesysteem?

De moderne mobiele prikklok werkt via een NFC transponder (tag) die u kunt uitlezen met elke smartphone, zonder dat daar een app voor nodig is.
Een NFC-tag is niet meer dan een chip met een antenne, veelal verwerkt in een sticker, pasje of sleutelhanger. Deze zijn ook verkrijgbaar in een weerbestendige uitvoering voor buitenmontage. Bij het uitlezen van een NFC-tag worden er voorgeprogrammeerde instructies uitgevoerd. Elke tag heeft een eigen unieke traceerbare identiteit.
Een NFC-tag maakt communicatie op een korte afstand tussen twee apparaten mogelijk, dus bijvoorbeeld tussen de NFC-transponder en uw mobiel. NFC-tags (transponders) werken op RFID-technologie op 13.56 MHz.

Hoe werkt het in de praktijk?
Via een gratis app op uw mobiele telefoon kunt u de NFC-tag programmeren. Programmeren is een groot woord voor deze simpele handeling waarbij u instelt welke taken er uitgevoerd moeten worden bij het uitlezen van de transponder.
Wilt u de NFC-tag toch liever niet zelf programmeren? Geen nood, Secusoft biedt ook hier graag een helpende hand aan als een extra service, tegen vergoeding.

Er zijn diverse apps gratis verkrijgbaar voor elk besturingssysteem, iOS, Android, BlackBerry of Windows, en het uitlezen van de gegevens werkt ook prima op eenvoudige mobieltjes.

In ons Secusoft administratiesysteem werkt het verder heel eenvoudig:

Secusoft software genereert een QR-code die gescand kan worden met de programmeer app op uw smartphone. Daarmee voorziet u de NFC-transponder van de juiste instructies en gegevens. De beveiligingsmedewerkers kunnen op locatie bij de opdrachtgever de NFC-transponder uitlezen, waarna de smartphone verbinding maakt met Secusoft. Gegevens zoals tijd, locatie en transponder ID worden direct opgeslagen op de server. Hierdoor kunt u een exacte registratie van de gewerkte tijden bijhouden en kunt u bijvoorbeeld de exacte aankomst- en vertrektijden registreren bij surveillance- en controlerondes. Dit geeft inzicht voor zowel de opdrachtgevers als het management.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.