Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen

Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen

Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 28 juni 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Privacy heeft voor- en nadelen. Zo is jouw rapportage is inzichtelijk voor jou, het management en de opdrachtgever. In principe hoeven jouw collega's je rapportages en alarmbonnen niet in te zien. Maar in sommige gevallen is het wél wenselijk dat een collega, die later op dezelfde locatie een dienst gaat draaien, jouw rapport kan inzien, zodat hij of zij op de hoogte is van wat er gebeurd is. Dat hebben wij nu geregeld in Secusoft.

Communicatie is de sleutel
Bij orderverstoring, een uitzetting of andere incidenten is het natuurlijk van belang dat dit gecommuniceerd wordt van de ene beveiliger naar de andere. Hoe korter de lijntjes zijn, hoe meer accuraat er kan worden ingegrepen, indien nodig. Maar dan moet je wel weten wat er speelt op een locatie. Dat wordt nu inzichtelijk gemaakt met `historie` in Secusoft.

Heb jij als beveiliger een rapportage of alarmbon aangemaakt en opgeslagen, dan kan het management het zo instellen dat jouw collega dit rapport gedurende een bepaalde tijd kan inzien. Bijvoorbeeld een etmaal, een week of een maand lang. Dat gaat door middel van de historie-instellingen. De eigenaar of het management bepaalt zelf hoe lang je deze rapportages kunt bekijken, en dit helpt jou bij het uitvoeren van een goede en veilige dienst.

In onze instructievideo laten we zien hoe je de historie-instellingen goed zet.

Tal van praktisch toepasbare functies
Wil je meer weten over het instellen van de rechten voor medewerkers, of een van de andere modules van Secusoft? Ga dan eens naar de Functies pagina, waar alle mogelijkheden van onze beveiligingssoftware op een rijtje zijn gezet. En wil je de software eerst eens uitproberen? Maak dan een gratis proefaccount aan en test de vele voordelen van Secusoft vrijblijvend zelf.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.