Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen

Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen

Historie-inzage in rapportages en alarmbonnen Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 28 juni 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Privacy heeft voor- en nadelen. Zo is jouw rapportage is inzichtelijk voor jou, het management en de opdrachtgever. In principe hoeven jouw collega's je rapportages en alarmbonnen niet in te zien. Maar in sommige gevallen is het wél wenselijk dat een collega, die later op dezelfde locatie een dienst gaat draaien, jouw rapport kan inzien, zodat hij of zij op de hoogte is van wat er gebeurd is. Dat hebben wij nu geregeld in Secusoft.

Communicatie is de sleutel
Bij orderverstoring, een uitzetting of andere incidenten is het natuurlijk van belang dat dit gecommuniceerd wordt van de ene beveiliger naar de andere. Hoe korter de lijntjes zijn, hoe meer accuraat er kan worden ingegrepen, indien nodig. Maar dan moet je wel weten wat er speelt op een locatie. Dat wordt nu inzichtelijk gemaakt met `historie` in Secusoft.

Heb jij als beveiliger een rapportage of alarmbon aangemaakt en opgeslagen, dan kan het management het zo instellen dat jouw collega dit rapport gedurende een bepaalde tijd kan inzien. Bijvoorbeeld een etmaal, een week of een maand lang. Dat gaat door middel van de historie-instellingen. De eigenaar of het management bepaalt zelf hoe lang je deze rapportages kunt bekijken, en dit helpt jou bij het uitvoeren van een goede en veilige dienst.

In onze instructievideo laten we zien hoe je de historie-instellingen goed zet.

Tal van praktisch toepasbare functies
Wil je meer weten over het instellen van de rechten voor medewerkers, of een van de andere modules van Secusoft? Ga dan eens naar de Functies pagina, waar alle mogelijkheden van onze beveiligingssoftware op een rijtje zijn gezet. En wil je de software eerst eens uitproberen? Maak dan een gratis proefaccount aan en test de vele voordelen van Secusoft vrijblijvend zelf.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.