Functie standaardopmerkingen uitgebreid

Functie standaardopmerkingen uitgebreid

Functie standaardopmerkingen uitgebreid Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 13 mei 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Secusoft doet er alles aan om jou tijd te laten besparen tijdens het uitvoeren van je beveiligingswerkzaamheden. Een van de handigheden die we specifiek daarvoor ontworpen hebben, is de functie standaardopmerkingen. Hiermee hoef je niet telkens dezelfde teksten op te typen, maar klik je eenvoudig op de opmerking die van toepassing is. En jij kunt weer door!

Specifiek dienstrapport efficiënt invullen

Een specifiek dienstrapport is een opsomming van handelingen die jij uitvoert tijdens je dienst. We hadden al een aantal handigheden voor je in onze software, zoals de `Nu`-knop, waarmee automatisch de juiste tijd voor jouw notatie wordt opgehaald. Verder zorgt Secusoft ervoor dat al jouw meldingen in chronologische volgorde worden getoond op het specifiek rapport.

Daar hebben we nu dus aan toegevoegd: de standaardopmerkingen. Want waarom zou je telkens dezelfde zinnen moeten typen, terwijl het makkelijker kan? Druk gewoon op de opmerking die van toepassing is, en deze wordt direct in jouw rapport bijgeschreven.

Ronderapporten en alarmbonnen snel en juist aanmaken

Heb je een ronde gelopen en geen bijzonderheden waargenomen? Dan wil je snel rapporteren, en doorgaan met je andere werkzaamheden, toch? Met Secusoft bespaar je jezelf de tijd van het optypen van steeds dezelfde opmerkingen, zoals: brand- en sluitronde gelopen, controleronde gelopen, geen bijzonderheden waargenomen, er stond een raam/deur open, etc. Want in de tijd dat jij aan het typen bent, zou je alweer op weg kunnen zijn naar je volgende object. Dat kan dankzij de standaardopmerkingen van Secusoft.

Wil je Secusoft gratis uitproberen?

Secusoft heeft tal van functies als deze, speciaal erop gericht om jou efficiënter en dus tijdbesparender te laten werken. Wil je toch eerst weten waar je aan begint? Dat begrijpen we. Daarom mag je onze software 2 weken gratis uitproberen. En bevalt de software na aanmelding toch niet? Dan kan je er eenvoudig mee stoppen. Daar doen wij niet moeilijk over. Hier vind je onze prijzen.Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws en updates van Secusoft.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.